COVID-19 (coronavirus): informatie voor organisatoren

Informatie, artikelen en suggesties over hoe je je evenement beheert in uitzonderlijke tijden.
Informatie Voor Organisatoren

Net als organisatoren overal ter wereld houden we nauwlettend in de gaten hoe de COVID-19-pandemie zich ontwikkelt. We begrijpen hoe stressvol deze periode is en staan daarom klaar voor jou en je medeorganisatoren. Samen navigeren we door deze uitdagende situatie die onze branche helaas zwaar treft.

Als experts op het gebied van live experiences hebben we een overzicht voor je gemaakt met allerlei relevante bronnen. Zo willen we je helpen weloverwogen keuzes te maken, ongeacht de situatie. Of je nu een evenement op de planning hebt staan, of plannen maakt voor de rest van het jaar.

We begrijpen dat deze onzekere tijden om veerkracht vraagt, en als dat betekent dat je moet beslissen om je evenement te verplaatsen naar een virtuele omgeving of zelfs moet verplaatsen. Dan zijn wij hier om je te helpen.

Zie deze pagina als informatiecentrum waar je als organisator de meest actuele informatie en adviezen vindt. Over het coronavirus zelf, maar vooral ook de impact ervan op jouw evenement. Ben je een bezoeker? Dan kun je terecht op onze COVID-19 (coronavirus) informatiepagina voor bezoeker.Coronavirus FAQs