Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zebrastraat 32

32 Zebrastraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het eerste weekend van het nieuwe jaar geeft de West-Vlaamse artistieke veelkunner Brihang een tryout in ons feeërieke bos!

'De romp, de schil, het skelet, de woning is gestript to het casco van beton en staal.'

Hij onderscheidde zichzelf sinds het verschijnen van zijn debuutalbum als één van de meest bijzondere stemmen van zijn generatie en slaagde er zo in om door de muren van zijn genre heen te breken.

Maar hoe begin je daarna aan die tweede plaat, wanneer duizenden ogen verwachtingsvol in je rug priemen? Wanneer elk woord gewicht draagt en elke zin impact moet hebben? Brihang worstelde lang met het antwoord daarop, maar vond uiteindelijk toch een werkwijze. Hij sloot zichzelf op binnen de vier muren van zijn studio, zoomde uit en observeerde zichzelf en zijn hele bestaan van bovenaf. Vervolgens bouwde hij op het braakliggend terrein om zich heen aan CASCO, een plaat die moest staan als een huis. De eerste single 'Steentje' toonde alvast aan hoe aandachtig we met zijn allen luisteren wanneer hij ons iets wil vertellen.

17h30 Deuren open

19h00 TBA in XYZ Lounge

20h30 Brihang

22h00 TBA in XYZ Lounge

01h00 Einde

Voorverkoop: €18

Aan de kassa: €25

Het binnenplein, met foodtruck, is doorlopend open. Let op, plaatsen in de XYZ lounge zijn beperkt. Eigen drank is niet toegestaan op onze site (lounge, tent en binnenplein).


Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Zebrastraat 32

32 Zebrastraat

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen