6,50 € – 8 €

Black Leather Jacket // Surplace

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beologic

44 Jolainstraat

8554 Zwevegem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Met Surplace zetten we bijzondere plaatsen om een muzikale manier in de kijker. Deze keer doen we dit met Black Leather Jacket

Over dit evenement

Met Surplace zetten we bijzondere plaatsen om een muzikale manier in de kijker.

Op 23 November doen we dit in Beologic met niemand minder dan BLACK LEATHER JACKET.

Je rock-'n-roll loepzuiver en onversneden?

Met het Antwerpse drietal BLACK LEATHER JACKET ben je aan het juiste adres.

Overstuurde gitaren, pompende baslijnen en explosieve drums ... maar vooral heerlijke songs, die rijkelijk refereren naar helden als Ty Segall, The Hives, Black Rebel Motorcycle Club én Black Sabbath.

De band schopt het met 'Troublemaker' in 2017 tot de finale van De Nieuwe Lichting op Studio Brussel. Er wordt daarna intensief getourd, en zalen en festivals over te lande worden platgespeeld.

In 2018 trekt het trio zich terug in de GAM Studios voor de opnames van hun debuutalbum. En dat wordt een bijzondere plaat: de band verlaat definitief de platgetrede paden van de Vlaamse polderrock

en ontwikkelt een eigen, internationaal klinkende sound: heldere garagerock, punk en rock 'n' roll: gebald en nijdig maar tegelijk gelaagd en intelligent. Luister maar naar single 'Village People' met de volumeknop op 11 en probéér dan maar eens niét met gebalde vuist in de lucht je woonkamer of keuken rond te hossen.

Bovendien laten de jongens ook invloeden van minder voor de hand liggende genres als psychedelica en zelfs een snuif progrock binnensijpelen. Net deze veelzijdigheid maakt Black Leather Jacket één van de mogelijke sensaties van 2019: lekkere, vette rocksingles afgewisseld met ambitieuze en hoogstaande albumtracks: een winnende combinatie.

Medio januari 2019 zwierde Studio Brussel 'Village People' prompt op hun playlist én kwam de song direct De Afrekening binnen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beologic

44 Jolainstraat

8554 Zwevegem

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen