Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Websites — Perfect voor Conferenties

WordPress.com is een eenvoudige manier om gratis een website of blog op te zetten. Miljoenen gebruikers op WordPress.com gebruiken ook Eventbrite. Daarom hebben wij samen met WordPress.com een integratie gemaakt om jou het leven makkelijker te maken. Het is nu heel eenvoudig om je eventgegevens te synchroniseren met je WordPress.com site. Update: 12 mei 2015.

Je kunt je Eventbrite-events nu integreren in alle thema's op WordPress.com. Je kunt een lijst van je events toevoegen, een registratiewidget opnemen en deze toepassen op elke pagina van je site. Er zijn twee Eventbrite thema's die je op je WordPress.com site kunt toepassen: een thema voor eventorganisatoren met één event en een thema voor eventorganisatoren met meerdere events. Naast de twee aangepaste thema's hebben we ook een widget ontworpen die WordPress.com gebruikers aan hun site kunnen toevoegen om een lijst van toekomstige events op te nemen.

Let op: Extensie is alleen beschikbaar in het Engels.

De Eventbrite integratie voor WordPress heeft drie versies. Je kunt een van de twee thema's gebruiken (voor meerdere events of voor één event) of de widget. Je kunt de widget met alle andere thema's gebruiken.

Schermafbeeldingen