Afbeelding voor organisatorprofiel

Ontstressen.nu

VANAF NU ZIJN ALLE KOMENDE WORKSHOPS ONTSTRESSEN TE VINDEN OP WWW.LIVETHECONNECTION.BE

WELKOM!

 

Live The Connection is een methode om tot op celniveau te ontstressen. Tijdens de Workshop Ontstressen leer je 'Het ABC van ontstressen' om in minder dan vijf minuten situaties te ontstressen. Live The Connection is gebaseerd op neurobiologie, psychologie en hedendaags hersenonderzoek, wat bijdraagt aan de kracht, snelheid en efficiëntie ervan. Hieronder vind je een overzicht van de Ontstress-Teachers:

 

Marina Riemslagh (PhD) is coach, trainer en supervisor. Ze heeft de afgelopen tien jaar besteed aan onderzoek, onderricht en praktijkervaring rond stress en stressgedrag. Ze onderzocht de invloed ervan op ons gedrag, ons welbevinden, onze relaties en onze gezondheid. Vanuit haar vele opleidingen en haar privé praktijk ontwikkelde ze Live The Connection en 'Het ABC van ontstressen'.

Matte Marij van der Wal (MSc.) is coach, (trauma)therapeut en voedingsdeskundige. Kennis en vaardigheden overdragen zit haar in het bloed. Onder het motto “Kleurbekennen” helpt zij mensen tevoorschijn te komen zoals ze echt zijn, en de keuzes te maken die daarbij passen. De afgelopen 30 jaar heeft zij onderzocht wat er voor nodig is om werkelijk je eigen bestemming te leven. Stress afbouwen blijkt daarbij een cruciale aanvangsstap. Matte Marij’s stijl is enthousiasmerend, betrokken en loyaal.

Hans Vrijmoeth (PhD) is leraar en coach, en gepromoveerd natuurkundige. Hij ervaart 'Het ABC van ontstressen' als een geschenk voor de mensheid, en deelt het graag. Dit doet hij vanuit de expertise die onderzoek, praktijkervaring, en trainerschap opgeleverd hebben.

Nastia Parchina (PhD) is een (bio)chemicus, coach en is graag creatief bezig. Als ervaringsdeskundige weet ze heel goed hoe onze vroegere ervaringen en trauma's ons leven kunnen beïnvloeden. Ze leert jou graag hoe je zelf aan het stuur van je leven kan staan en emotioneel evenwicht ervaren.

Gerda Hanssens is als licentiaat vertaler, leerkracht in het middelbaar onderwijs. Zij is teacher van de Live The Connection-Kernmodule en geeft de Workshop Ontstressen – ook aan leerkrachten, kinderen en jongeren op school. Ze coacht mensen met moeilijkheden in communicatie op persoonlijk of professioneel vlak en studerende jongeren met een eventuele leerstoornis.

Veronika Gosselin is Live The Connection Teacher en Coach. Vanuit haar jarenlange ervaring in organisatie, procesbegeleiding en administratie, legt ze vooral nadruk op het praktisch toepassen en inzetten van je eigen creativiteit en kennis om je leven rijker en gelukkiger te maken. “Blij met Jezelf” is daarbij het motto.

Isabelle Bombeke is psychologe, coach en trainer. Betrokkenheid en snel naar de essentie gaan zijn haar belangrijkste competenties. Verder is ze een fervent lezer van alles wat te maken heeft met psychologie en zelfontwikkeling.

 

ALLE INFO EN INSCHRIJVINGSMOGELIJKHEDEN IVM KOMENDE WORKSHOPS ONTSTRESSEN VIND JE OP www.livetheconnection.be of www.livetheconnection.nl

 

14 december in Utrecht

16 december in Mechelen

19 januari in Gent

20 januari in Melle (bij Gent)

27 januari in Oostende

23 februari in Oostende

3 maart in Wilrijk (bij Antwerpen)

23 maart in Leuven stad

23 april in Bornem (tussen Mechelen en Sint-Niklaas)

 

www.LIVETHECONNECTION.BE

Helaas, er zijn geen komende evenementen