Sales Ended

Yogaland Festival

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Groenhove

5 Bosdreef

8820 Torhout

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Yogaland is het grootste Yogafestival in België. Dompel je een heel weekend onder in de wereld van Yogaland! Ontdek nieuwe yogastijlen, laat je inspireren en ontmoet nieuwe yogavrienden.

Yogaland verwelkomt de gevorderde yogi, maar ook de beginnende yogabeoefenaar is welkom. Het Start-to-Yoga programma biedt een compleet aanbod voor de beginnende yogi of mensen die nog nooit op een yogamat hebben gestaan. En dit aan een gereduceerde prijs.

We programmeren een line-up van nationale en internationale topdocenten, die je in contact brengen met verschillende yogastijlen. Maar verwacht ook meditatielessen, workshops, sprekers, live muziek, randactiviteiten, een yogamarkt, Kids Village en een Start-to-Yoga Village!

De kindvriendelijke sfeer is ideaal voor gezinnen. Kinderen zijn welkom in het Kids Yoga Village, waar ze door onze medewerkers worden opgevangen met tal van leuke activiteiten én kinderyoga terwijl de ouders van hun yogalessen en andere activiteiten op het festival genieten.

Het festival is gelegen in het rustige en uitgestrekte domein van Groenhove, een oud klooster in de buurt van Torhout, omgeven door bossen, weiden en wandelpaden.

Geniet van yoga en de festivalsfeer in het gezelschap van gelijkgestemde zielen. Luister naar live muziek en geniet van de mooie natuur en gezond vegetarisch eten. Yogaland heeft verschillende formules met of zonder verblijf. Kom één dag of het hele weekend! Kampeer of overnacht in ons hotel, voor diegenen die iets meer luxe willen. Het aantal plaatsen is beperkt.

We hebben een non-refund beleid. Bij uitzonderlijke gebeurtenissen kan je voor een refund steeds contact per email opnemen: festival@yogaland.beDate and Time

Location

Groenhove

5 Bosdreef

8820 Torhout

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved