Yoga Flow met Nils Bracke om 20u30

Venster Acties

Yoga Flow met Nils Bracke om 20u30

Zachtdynamische yogales om je dinsdag goed mee te eindigen :)

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

MatrixYoga (Yoga, Hartcoherentie & Reiki) 171 Frederik Burvenichstraat 9050 Gent Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

OPGELET: enkel de reservatie is gratis, de prijzen van de yogasessies vind je op www.matrixyoga.be/praktisch

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Deze Gentle Hatha les laat je lichaam en geest samenkomen en samenwerken. Via een reeks traditionele houdingen, ademhalings- en meditatietechnieken word je meegenomen naar meer fysieke en mentale zachtheid. Je wordt uitgenodigd inwaarts te keren, om met een nieuwsgierige houding het mentale landschap te verkennen, en de altijd aanwezige stilte te omarmen.

"Ik kwam voor het eerst in contact met yoga als student tijdens mijn stage in India. Vrijwel meteen voelde ik dat het 'iets' met me deed dat ik moeilijk onder woorden kon brengen. Dit bleek het begin van een ontdekkingsreis die nooit stoppen zal.

Door yoga leerde ik meer dan ooit mezelf kennen, en dit als een proces dat continu is. Vanuit het leren kennen, het 'zien', kwam het aanvaarden, een soort bevrijdend comfort met mezelf. Dagelijks brengt yoga mij meer rust, tot in die mate dat het nog moeilijk weg te denken is uit mijn leven.

Ik kwam terecht bij Yogalife, van waaruit ik de beginselen van Raja yoga en Hatha yoga verder exploreerde. Het lesgeven werd voor mij een wederkerige ervaring, die mij voedt en mij dichter brengt bij de essentie.

In een wereld waar prestatie, tijdsnood en hoge verwachtingen te vaak de norm zijn, is het goud waard om stil te staan en inwaarts te keren, waar men de innerlijke kracht kan omhelzen die ons door moeilijke momenten heen helpt. Met veel plezier tref ik jou in een les om dit na te streven!

Groetjes, Nils"

www.matrixyoga.be