42 €

Workshop Macrame boekenplank

Venster Acties en details

42 €

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AnneMuze conceptstore

Mechelsesteenweg 52

2550 Kontich

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Neem een momentje voor jezelf en doe mee aan deze macrame basis workshop. Je gaat naar huis met een afgewerkte boekenplankje.

Over dit evenement

Tijdens deze macramé workshop maak je kennis met de 3 basisknopen van de macramé techniek. Het is een beginnerscursus dus ervaring is niet vereist. Alle nodige materialen zijn inclusief samen met één gratis drankje en hapje. Je leert niet alleen macramé maar je zal genieten van een fantastische avond !

Kostprijs: 42€ p.p

Inbegrepen in de prijs: macramé katoentouw, houten ring, houten plank, gratis drankje en hapje en klein detail op het einde.

De workshop zal buiten doorgaan en volgens de geldende richtlijnen. Bij zeer slechte weersomstandigheden wordt deze verzet naar een nieuwe datum.

De workshop gaat door met een minimum van 6 deelnemers. Er kunnen max 9 deelnemers inschrijven.

Annulatie beleid

Annulatie door de deelnemer: Er is geen terugbetaling van de workshop. De inschrijving is definitief, gezien wij de plaats reserveren en onkosten dragen zoals locatie, materiaal aankoop,… Een deelnemer kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders zijn/haar plaats kan innemen. Dit dient gemeld te worden aan Loraine via gonzalezloraine30@gmail.com binnen 1 dag voor de start van de workshop!

Indien de klant niet aanwezig is op de workshop (geen verwittiging), gebeurt geen terugbetaling.

Annulatie door Macrameline by Loraine: Indien er zeer slechte weer omstandigheden wordt voorgespeld kan de organisator deze 1 dag op voorhand annuleren. Dan wordt deze verzet naar andere datum of kan de deelnemer een terugbetaling aanvragen. Indien het minimum aantal deelnemers van 6 niet bereikt wordt dan gaat de workshop niet door en krijg je ook een volledig terugbetaling.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AnneMuze conceptstore

Mechelsesteenweg 52

2550 Kontich

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Loraine

Organisator van Workshop Macrame boekenplank

Hola, ik ben Loraine een creatieve duizendpot die haar kennis met jou wilt delen. Vind je macramé een leuke techniek maar heb je totaal geen idee hoe eraan te beginnen? Ik leer het je graag via mijn workshops. Bij je thuis met familie of vrienden of als leuke creatieve teambuilding? Ik kom graag naar je toe.

Open workshops op lokatie organiseer ik ook af en toe, hou zeker mijn website in de gaten.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen