159,77 €

Workshop: je LinkedIn profiel voor jou laten werken (by Let's Get Inspired)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LET'S GET INSPIRED

67 Kapelstraat

2520 Ranst

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Workshop : JE LINKEDIN PROFIEL VOOR JOU LATEN WERKEN

Over dit evenement

VOOR WIE? Voor startende en ervaren ondernemers die meer uit LinkedIn willen halen! Ongeacht de levensfase waarin jouw onderneming zich bevindt, wil ik jou helpen om een ruimer netwerk op te bouwen en te verbinden met je doelgroep. Met plezier deel ik mijn failures en mijn succes!

WANNEER : vrijdag 21 augustus 2020 van 9.30u tot 16.30u. Je bent welkom vanaf 9.00u.

WAAR : LET’S GET INSPIRED! – Kapelstraat 67 – 2520 Broechem

HOE INSCHRIJVEN?👉 Inschrijven kan via mail : ann@letsgetinspired.be - met vermelding van datum van deelname

👉 Deelnameprijs: 151,25 euro (incl BTW) per deelnemer per workshopTe storten op rekeningnummer : BE79-0689343822-33 met vermelding van de datum van deelname.

⤵️👉 Beperkte aantal plaatsen : maximum 8 deelnemers mogelijk. Je inschrijving is definitief als je betaald hebt. Na betaling ontvang je een factuur.

TER VOORBEREIDING: Haal het maximale uit deze workshop. Je krijgt enkele dagen vooraf aan de workshop een vragenlijst door ter voorbereiding, zo krijg jij de pijnpunten waarmee jij worstelt al meer zichtbaar.

Wil jij ontdekken wat LinkediN voor jou kan betekenen in je stappen van het nieuwe ondernemerschap? Wil jij met de kracht van fun in business een sterk netwerk creëren op LinkedIN? Kom dan kennismaken met LinkedIn tijdens de dagtraining van Let’s Get Inspred op 20 januari 2020

➳ Schroef je kennis op en ontwikkel een systeem om aan werksnelheid te winnen.

WAT?➳ Doorbreek je referentiekader, werk aan je belemmeringen en behaal resultaten om fier op te zijn.

➳ Tijdens deze training zorgen we voor antwoorden op onderstaande vragen :

o Hoe je netwerk strategisch uit te breiden met waardevolle contacten?

o Hoe uit de anonimiteit te komen?o Hoe te verbinden met nieuwe connecties?

HOE?Via enkele oefeningen en een inspirerende structuur, krijg jij jouw bouwstenen voor fun in business met LinkedIN ingevuld! Door de afwisselende combinatie van theorie en oefeningen, ga je op het einde van de workshop naar huis met waardevolle kennis & een actieplan toegepast op je persoonlijke situatie en jouw business. Hierdoor is de basis tot anders ondernemen gelegd.

Sterker nog : Je zet de inzichten die je hebt opgedaan tijdens deze training ineens om naar waardevolle acties, tijdens deze sessie zelf.Sta je open voor deze nieuwe wind? Reserveer dan weloverwogen jouw plaatsje!Iedere ondernemer heeft ondertussen wellicht zijn eigen visie ontwikkeld en zijn eigen ervaringen opgedaan als het op LinkedIn aankomt. De ene zal al wat meer voorstander zijn van het netwerk LinkediN als de andere.

Breng zeker je GSM of tablet mee, zodat je onmiddellijk bepaalde zaken die je geleerd hebt in praktijk kan brengen.

HOE ZIET DEZE DAGTRAINING ERUIT?

VOORMIDDAG

✔ Om stip 9:30u. starten we met de opleiding

✔ Kennismakingsronde

✔ Hoe een communicatiestrategie uitwerken met LinkediN

✔ De nieuwste snufjes van LinkedIN (oefening)

NAMIDDAG

✔ 5 competenties

✔ 3 technieken om beter op LinkedIn te connecteren

✔ Mijn actieplan

✔ Als afsluiter van de dag tegen 16.30u. : het inboeken van een persoonlijke vervolgafspraak en napraten/netwerken met de andere deelnemers.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▼ CONTACT ▼ Organisatie : LET’S GET INSPIRED! - Ann Poleunisann@letsgetinspired.be - Kapelstraat 67 -2520 Broechem - 0476/96.12.98

WIE BEN IK EN WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

➳ Veel onder jullie kennen mij als “social networker”, ikzelf zie mij eerder als believer van offline-netwerken. Ik ben ervan overtuigd dat beiden in balans kunnen worden gebracht en je kunnen aansterken als ondernemer. ➳ Lid van verschillende netwerkorganisaties.➳ Als dochter van een zelfstandig ondernemer • Met méér dan 15 jaar kennis & ervaring in HR en Business Development. • Een ruim netwerk opgebouwd.• Sterk in het bijbrengen van structuur en verdieping • Ondernemers alternatieven bieden dat is mijn sterkte, door mee te denken over de vraagstukken waar ze tegenlopen, vandaar authentiek netwerk zodat netwerken voor jou plezant gaat worden. • Ondertussen méér dan 50 mensen begeleid in en naar het ondernemerschap.Graag deel ik jullie mijn successen en failures over “LinkedIN” en hoe ik mijn netwerk van 7000 contacten heb kunnen inzetten om mijn eigen zaak te starten en successen te boeken!

#workshop #linkedin #funinbusiness #letsgetinspired #hefboomeffect #marktonderzoek #moodboard #cocreation #coworking #ondernemersbegeleiding #begeleiding #hefboomeffect #marktonderzoek #moodboard #cocreation #coworking #samenwerken #werkeninplezant

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LET'S GET INSPIRED

67 Kapelstraat

2520 Ranst

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen