133,10 €

Workout 6 - Stijlvol spreken met de klinkers (1)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Train je stem!

Over dit evenement

Communicatie is een cruciaal bestandsdeel voor elk bedrijf.

Hoewel uw mails en berichten steeds makkelijker begrepen wordt, loopt de communicatie vaak spaak wanneer die mondeling gebeurt.

En nu de communicatie ook nog eens virtueel verloopt, wordt het nog moeilijker om uw boodschap duidelijk over te brengen.

Bij online communicatie is uw stem zeer belangrijk: hoe hoe ik de luisetraar vast ook al spreken we niet face to face?

Te snel spreken, dialect, mompelen, nasaal praten, dit alles is zeer nadelig voor uw verstaanbaarheid in virtuele meetings.

Spreken via een online medium is daarenboven ook zeer vermoeiend zowel mentaal als fysiek voor je stem. U ontwikkelt gemakkelijk schorheid en heesheid.

Het steeds meer digitaliseren van de communicatie als gevolg van de lockdown maakt u nog meer bewust van de tekortkomingen van uw stem. En soms is het frustrerend om de zoveelste online meeting te moeten presenteren.

Om uw uitspraak en stemgebruik te optimaliseren biedt In Balance u deze Spreek Workout aan.

We corrigeren uw slordige of dialectische klanken. Uw stemgeluid en de manier waarop uw stem resoneert worden geperfectioneerd. Uw spreekademhling wordt optimaal.

We gaan in deze webinars stapsgewijs te werk zodat u met uw eigen stem duidelijk een boodschap kan overbrengen en dit met een ontspannen stem zodat u achteraf geen last meer heeft van die vervelende kraak, schorheid of heesheid.

U zal snel merken dat een standaardtalige uitspraak en een volle, dragende stem een wereld van verschil maken. U straalt meer zelfvertrouwen uit, zowel online àls offline!

Uw collega’s kunnen moeiteloos de conversatie volgen. Uw stijlvol spreken straalt uit op het imago van uw bedrijf.

Workout 6 - Stijlvol spreken met de klinkers (1)

Ook een correcte uitspraak van de klinker) is belangrijk om stijlvol en met pit te spreken. Dit leert u in twee sessies. In de eerste sessie: aa,ee,ij .

Inhoud:

  • U leert de verschillende klinkers (aa, ee en ij) afzonderlijk correct te produceren en oefenen in eenvoudige toepassingen

Resultaat:

  • U weet hoe deze klinkers (aa, ee en ij) correct klinken
  • U kan ze ook correct produceren
  • Uw streekgebonden aa, ee en ij zijn voorgoed van de baan

Uw stemcoach

Liesbeth Faelens is binnen het team van In Balance de personal coach voor uw stem, in al zijn facetten! Als enthousiaste en zeer bekwame stemcoach leert ze u stijlvol spreken.

Als logopediste/stemcoach heeft ze ervaring met professionele stemgebruikers, semi-professionele stemgebruikers en amateurs.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen