Wetegeit Goes 100

Actions Panel

Wetegeit Goes 100

Na zeven succesvolle edities van de Wetegeitquiz, zien we het groots! Een quiz voor 100 ploegen: ‘Wetegeit Goes 100'

When and where

Date and time

Location

VTI Deinze 1 Leon Declercqstraat 9800 Deinze Belgium

Map and directions

How to get there

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.
Eventbrite's fee is nonrefundable.

About this event

  • 4 hours 45 minutes
  • Mobile eTicket

Vzw Vertier organiseert al jaren verschillende activiteiten voor een breed publiek. De hoofdactiviteit is echter altijd een jaarlijkse quiz geweest. Na zeven succesvolle edities van de Wetegeitquiz werd tijdens de voorbereidingen van nummer acht duidelijk dat er enthousiasme was om een extra uitdaging aan te gaan: de kenmerkende kwaliteit en creativiteit van een Wetegeitquiz, maar dan op een grotere schaal. Zie hier de geboorte van ‘Wetegeit Goes 100’: een speciale editie van onze quiz, voor maar liefst 100 ploegen.

Deelnemers mogen zich verwachten aan een algemene multimedia quiz op D-niveau. Het recept van de quiz blijft eenzelfde: tien ingenieuze en creatieve quizrondes. Elke ronde heeft zijn eigen insteek, wat die ook moge zijn.. Liefhebbers van trivia en quizzen: twijfel niet om je in te schrijven en te strijden voor de felbegeerde titel van eerste plaats.

De quiz gaat door in het VTI van Deinze, er zal een duidelijke aanduiding zijn naar de quizlocatie. Er is een ruime speelplaats die dient als parking. De deuren openen om 19u00, de eerste vraag wordt om 20u00 stipt gesteld. Deelnemende ploegen bestaan uit maximum 4 personen.