Donatie

(Webinar nav Warmste Week) Kunnen zijn wie je bent op het werk

Venster Acties en details

Donatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een interactief webinar rond diversiteit en inclusie op de werkvloer

Over dit evenement

Kunnen zijn wie je bent - ook op het werk

De Warmste Week  brengt hartverwarmende initiatieven samen en zet dit jaar één maatschappelijk, actueel thema centraal: ‘Kunnen zijn wie je bent’.

Ook Tryangle draagt hiertoe graag een ferme steen bij en zet zich in voor een wereld waar iedereen de vrijheid heeft te zijn wie men is of wil zijn.

Daarom organiseren we dit webinar - volledig ten voordele van De Warmste Week

Wat mag je verwachten?

In het live webinar "Kunnen zijn wie je bent op je werk":

  • zoomen we in op de voordelen en uitdagingen rond diversiteit en inclusie op de werkvloer;
  • ontdek je hoe je op het werk ruimte kan creëren zodat iedereen kan zijn wie hij of zij is, en dit binnen een klimaat waarin welzijn en werkgeluk kernwoorden zijn.

Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen.

Voor wie

Met deze interactieve webinar informeren en inspireren we leidinggevenden, teamleaders, managers, HR verantwoordelijken,... en iedereen die de organisatiecultuur en samenwerking wil bevorderen.

Spreker: Griet Deca

Griet Deca is niet enkel co-founder van Tryangle, maar ook Chief Happiness en communicatie-experte. Griet is al bijna 20 jaar actief in bedrijven waarbij de doelgroep zich vaak binnen het management team of op niveau van de leidinggevenden bevindt. Haar expertise op het gebied van welzijn, werkgeluk, teamwork en motivatie is onnavolgbaar.

Hoe de Warmste Week steunen?

- Schrijf je gratis in en roep anderen op om het webinar mee te volgen. Voor elke persoon die het webinar volgt, schenkt Tryangle 1€ aan de Warmste Week.

- Wil je een extra bedrag doneren? Dat kan! Je bepaalt volledig zelf bij je inschrijving hoeveel je zou willen schenken. Tryangle verdubbelt het totale bedrag dat op deze manier voor de Warmste Week ingezameld wordt.

Live webinar + replay link

Schrijf je in voor dit webinar en volg live mee om al je vragen te kunnen stellen tijdens de uitzending. Iedereen die zich inschreef ontvangt tevens na afloop van het webinar een replaylink om de opname te (her)bekijken op een geschikt moment.

Vragen?

Heb je prangende vragen die je in het webinar zéker aan bod wil laten komen? Contacteer ons op info@tryangle.be.

www.tryangle.be - info@tryangle.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Tryangle

Organisator van (Webinar nav Warmste Week) Kunnen zijn wie je bent op het werk

  • The international Week of Happiness@Work is an initiative of Happy Office (NL) with the support of a lot of partners. The Week of Happiness at Work in Belgium and the closure event is organised by Tryangle bvba.
  • De internationale Week van het Werkgeluk is een initiatief van Happy Office (NL) in samenwerking met heel wat partners. De Week van het Werkgeluk in België en het slotevenement wordt georganiseerd door Tryangle bvba.
  • La Semaine internationale du Bonheur au Travail est une initiative de Happy Office (NL) en collaboration avec beaucoup de partenaires. La semaine du Bonheur au Travail en Belgique et l'événement de clôture sont organisés par Tryangle bvba.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen