Van evaluatiegesprek naar ontwikkelgesprek

Venster Acties

Van evaluatiegesprek naar ontwikkelgesprek

Inzetten op periodieke ontwikkelingsgesprekken om je medewerkers op te volgen en te motiveren

Door Tryangle Happiness and Well-Being at Work

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 1 jun. 2023 00:00 - 03:00 PDT

Locatie

Online

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Het klassieke evaluatiegesprek op het einde van het jaar is vandaag niet meer voldoende om je medewerkers op te volgen en te motiveren. Periodieke ontwikkelingsgesprekken zijn een handig hulpmiddel, maar hoe pak je dat best aanf? Onzekerheid ontstaat vaak bij de medewerker terwijl die gesprekken veel vragen van de HR-verantwoordelijke of de leidinggevende. In deze online workshop overlopen we in een notendop de do’s en don’ts van een ontwikkelgesprek om dan via oefeningen, simulaties en veel interactie te ondervinden wat werkt, wat niet werkt en hoe je jezelf hierin kan ontwikkelen. De deelnemers kunnen zelf cases aanbrengen om concreet te oefenen.

Deze live online training biedt je

- Gesprekstechnieken om de sterkst mogelijke conversatie te kunnen voeren

- Verschillende soorten feedback: why, when, how & what?

- De 5 W’s van waardering

- Praktische tips & tricks om te komen tot werkelijke connectie

- Simulatie-oefeningen

- Q&A waarin we ook cases behandelen

- Persoonlijk advies van de expert en antwoord op jouw vragen

Ter info

Schrijf je je samen met een collega in? Dan krijg je een korting op jullie 'duo-ticket'.

Wil je graag nog meer collega's uitnodigen voor deze training? Neem dan even contact met ons op.

Over Tryangle

Tryangle werkt samen met organisaties aan het welzijn en werkgeluk van medewerkers. We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme en bieden concrete tools, tips en inzichten voor meer veerkracht, energie en werkplezier.

Onze trainers begeleiden welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten onder de vorm van workshops, trainingen, webinars en lezingen, maar we kunnen ook aan de slag met teambuilding, consulting en coaching.

www.tryangle.be - info@tryangle.be

Over de organisator

    Tryangle werkt samen met organisaties aan het welzijn en werkgeluk van werknemers voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme. We bieden oplossingen op maat onder de vorm van workshops, trainingen, coaching, teambuilding, consulting, webinars, lezingen,... Tryangle is tevens de organisator van de Week van het Werkgeluk in België.

    Tryangle aide les entreprises à favoriser le bien-être et le bonheur au travail de leurs collaborateurs pour renforcer l’engagement des travailleurs, accroitre leur productivité et réduire l’absentéisme. Nous offrons des solutions sur mesure sous la forme d’ateliers, de formations, de coaching, de teambuilding, de consulting, de webinaires, de conférences,... Tyangle est également l'organisateur de la Semaine du Bonheur au Travail en Belgique.

    Tryangle works together with organizations on the well-being and happiness at work of employees for more engagement, higher productivity and less absenteeism. We offer customized solutions in the form of workshops, training, coaching, team building, consulting, webinars, lectures, etc. Tryangle is the driving force behind the Week of Happiness at Work in Belgium.

145 € – 250 €