[UITGESTELD] SEO Benelux Meetup Gent '21: Linkbuilding & autoriteit

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Combell

121 Skaldenstraat

9042 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Na 2 jaar is het terug zover, een nieuwe SEO Benelux meetup!! Deze keer gefocust op het linkbuilding & opbouwen van autoriteit.

Over dit evenement

UPDATE: Omwille van de nieuwe covid maatregelen zijn we genoodzaakt de meetup uit te stellen voor onbepaalde tijd. Zodra de maatregelen veranderen komen we terug met een update.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Combell

121 Skaldenstraat

9042 Gent

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Mathias Noyez

Organisator van [UITGESTELD] SEO Benelux Meetup Gent '21: Linkbuilding & autoriteit

Als technische SEO specialist staat Mathias dagelijks in voor de uitvoering van audits en migraties voor de e-commerce en corporate klanten van het Belgische SEO-agency WiSEO. Daarnaast is hij ook beheerder & oprichter van de grootste Nederlandstalige SEO community op Facebook, SEO Benelux. In deze groep kunnen Belgische en Nederlandse SEO’ers met elkaar discussiëren over technische SEO vraagstukken, algoritme updates, content, linkbuilding of gewoon eigenlijk alles die met white hat SEO te maken heeft. In zijn vrije tijd schrijft hij ook vaak een blogbericht voor wiseo.be en andere sites. Sinds kort is hij fervent twitteraar aangezien enkel daar de bekende SEO’ers interessante discussies starten over SEO.


Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen