Gratis

Tulpen groeien, kinderen bloeien

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grote Markt

Grote Markt

8970 Poperinge

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
20/03 van 10u-19u en 21/03 van 08u - 15u. Dertig personen/halfuur/lus, er zijn 2 lussen voorzien ter plaatse. Locatie: Grote Markt Poperinge

Over dit evenement

Op zaterdag 20 en zondag 21 maart kunnen inwoners van Poperinge tulpen plukken op de Grote Markt voor het project ‘Tulpen groeien, kinderen bloeien’ van Rotary Club Poperinge. Er kunnen 15 tulpen geplukt worden na een kleine bijdrage van 1€.

De opbrengst gaat naar diverse projecten voor kansarme jongeren uit de regio.

Je kiest hier online een ticket (klik op 'registreer' rechts op het scherm) met een specifieke dag en een half uur waarin je de tulpen komt ophalen. Er zijn maximaal 60 tickets per half uur beschikbaar (2x 30, per lus) om vanuit de huidige maatregelen de deelnemers maximaal te spreiden. Er zijn ter plaatse twee lussen voorzien, daarom dat alle tijdsloten dubbel zijn. Als de éne lus dus uitverkocht is, kijk even naar de 2de lus.

Je kan maar één ticket (= 1 pakket tulpen) per persoon reserveren.

Op de Grote Markt zelf ga je naar je desbetreffende lus binnen het gekozen HALF UUR op de correcte dag. WEES stipt, en kom mooi binnen het half uur dat aangewezen is.

Het is belangrijk dat je je ticket bij hebt de dag zelf. Zonder ticket kan je geen pakket afhalen.

De betaling, 1 euro voor je pakket, gebeurt ter plaatse in cash. Opgepast, op het ticket staat er 'gratis', maar er is weldegelijk 1 euro te betalen ter plaatse.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grote Markt

Grote Markt

8970 Poperinge

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen