Zwangerschapsyoga met Aurélie De Meyst

Zwangerschapsyoga met Aurélie De Meyst

Venster Acties en details

Gratis

Locatie

MatrixYoga (Yoga, Hartcoherentie & Reiki)

171 Frederik Burvenichstraat

9050 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Zachte en deskundige begeleiding tijdens deze unieke periode

Over dit evenement

OPGELET: enkel de reservatie is gratis, de prijzen van de yogasessies vind je op www.matrixyoga.be/praktisch

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Zwanger? YES!

Wil je graag in beweging blijven maar twijfel je aan wat goed en minder goed is nu je zwanger bent? Word je soms overspoeld door de (ongevraagde) adviezen en lijkt het je daarom iets om meer tijd te maken om jouw innerlijke stem te horen en voorrang te geven aan jouw noden en verlangens?

Binnen de sessies zwangerschapsyoga begeleidt Aurélie jou doorheen een aangename reeks houdingen die jou zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak ondersteunen in deze unieke periode.

Je ontdekt de kracht van je ademhaling, het bewustzijn over je bekkenbodemspieren en de rest van je lichaam groeit. De verschillende houdingen helpen jouw bekkenbodemspieren daarbij om spontaan krachtiger en tegelijk ook zachter te worden. Ideaal in voorbereiding op jouw arbeid en bevalling.

Je neemt tijdens iedere sessie de tijd om in te tunen op jouw natuurlijke krachtbron, om je over te geven aan jouw aangeboren instincten en om je te verbinden met je kleine spruit.

Met korte praktische tips voor thuis, neem je de wekelijkse yogasessies met je mee in je dagelijkse leven. Zo leef je met nog meer vertrouwen toe naar je arbeid, bevalling en de periode nadien.

De kennis die Aurélie opdeed binnen haar opleiding vroedkunde, neemt ze als een zachte leidraad met zich mee binnen haar lessen zwangerschapsyoga. Zo begeleidt ze jou op een deskundige manier tijdens deze speciale tijd in je leven.

www.matrixyoga.be

Delen met vrienden