ZARA Live

Venster Acties

ZARA Live

ZARA canlı orkestrası ile Heusden-Zolder'da!

Door The Max

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 20 mei 2023 20:00 - 23:00 CEST

Locatie

The Max Venues 7 Marktplein 3550 Heusden-Zolder Belgium

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Zara ile Türk halk müziğinden arabeske, pop şöleninden sanat müziğinin unutulmaz eserlerine uzanan müzik ziyafeti 20 mayis’da The Max sahnesinde!

ZARA beweegt zich als een van de weinige vrouwelijke stemmen in Turkije moeiteloos langs zeer uiteenlopende stijlen, van volksmuziek en kunstmuziek tot Soefimuziek en klassiek. Al die stijlen worden door haar met ‘fabelachtig mooie stem’ uitgevoerd. In haar succesvolle carrière trad ze op met ensembles als Trilok Gurtu en het Vienna Classical Players Orchestra. Daarnaast maakte ze ook naam als actrice.

Met haar diepgang en perfecte stembeheersing is zij als geen ander in staat het Turkse folk-repertoire in de meest pure en oorspronkelijke manier uit te voeren. Dit doet zij geheel in lijn met haar status als een van de meest toonaangevende Turkse artiesten van dit moment. Bijzonder is ZARA’s perfecte beheersing van de maqams. Deze Arabische toonladders zijn illustratief voor het regionale repertoire, zowel in folk als ook in klassiek en pop. ZARA beheerst ze aansprekend en overtuigend, en daarmee verbindt haar performance luisteraars van over de hele wereld.

Het horen van deze maqam-composities zal een nieuwe muzikale wereld openen in je geest. Deze wereld kan in het begin onverwacht en ongedwongen aanvoelen, maar naarmate de nuances duidelijker worden, zal je de harmonische schoonheid ervan ervaren!

Over de organisator

Georganiseerd door
The Max