Yoga op je (bureau)stoel

Yoga op je (bureau)stoel

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Ontdek creatieve stress reducerende oefeningen die perfect kunnen uitgevoerd worden in de wagen, een werkomgeving of in office kledij

Over dit evenement

Stress kan heel wat effecten hebben op ons lichaam, hoe we ons in ons vel voelen, en hoe we presteren.

In deze workshop ontdek je vanuit de principes van yoga heel wat effectieve stress reducerende oefeningen die perfect kunnen uitgevoerd in de wagen of in een werkomgeving.

Je hebt dus geen yoga matje of comfortabele/sportkleding nodig: je kan deze eenvoudige oefeningen makkelijk incorporeren in je (werk)dag en ze eenvoudig vanop je (bureau)stoel en in office outfit uitvoeren.

Wat leer je in deze workshop?

Deelnemers krijgen handige en makkelijk toepasbare technieken om

  • tot rust te komen tijdens een stresspiek
  • om stress en stressklachten te voorkomen en/of te verminderen
  • meer energie en mentale kracht te creëren tijdens jouw (werk)dag.
  • snel, onopvallend en effectief aan je welzijn te werken

Over deze workshop

Deze online workshop vindt plaats via Zoom en zal ongeveer een uur duren. Enkele dagen voor het evenement ontvang je de link om deel te nemen. Dit is een interactieve workshop waarin we samen heel wat oefeningen zullen doornemen en waar je al jouw vragen vrij kan stellen.

BELANGRIJK ivm het aantal deelnemers: Deze workshop is beperkt tot 20 deelnemers. Had je je ingeschreven, maar kan je toch niet deelnemen? Laat het ons weten via info@tryangle.be zodat we het nodige kunnen doen om jouw plekje aan te bieden aan personen op de wachtlijst.

Opmerking: Voor het comfort van alle deelnemers zal deze workshop niet worden opgenomen. Je kan dus enkel live deelnemen.

De trainer

Henry Teitelbaum

De week van het werkgeluk

Deze gratis workshop wordt gegeven in het kader van de week van het werkgeluk.

Tijdens de week van 19 tot 25 september 2022 krijgt iedereen een uitgelezen kans om even stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je job en/of hoe je als organisatie of leidinggevende omgaat met het werkgeluk van je medewerkers. De Week van het Werkgeluk is bedoeld om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden samen te brengen. Om elkaar te inspireren en de handen in elkaar te slaan om werken aan werkgeluk tot de normaalste zaak van de wereld te maken. Deze week wil een echte katalysator zijn om werkgeluk overal op de agenda te zetten en verdere initiatieven aan te moedigen.

Bekijk de andere activiteiten op deze website.

Over de organisator

Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door Tryangle. Tryangle werkt samen met organisaties aan het welzijn en werkgeluk van medewerkers. We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme en bieden concrete tools, tips en inzichten voor meer veerkracht, energie en werkplezier.

Ons trainersteam begeleidt welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten onder de vorm van workshops, trainingen, webinars en lezingen, maar we kunnen ook aan de slag met teambuilding, consulting en coaching.

Voor meer info: www.tryangle.be - info@tryangle.be

Delen met vrienden