€ 99 – € 199
WORKSHOP: Small Group Training (SGT)

WORKSHOP: Small Group Training (SGT)

Venster Acties en details

€ 99 – € 199

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Cross

Lichterstraat 68A

2870 Puurs-Sint-Amands

Belgium

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
"Groot genoeg om leuk te zijn, maar klein genoeg om toch kwaliteit te hebben". De toekomst is een combinatie van Personal Training en SGT

Over dit evenement

De toekomst van personal training in de fitness industrie ziet er als volgt uit:

  • Eén-op-één training zal steeds meer gericht zijn op het onderwijzen van cliënten over hun lichaam en hoe ze dat onafhankelijk van de trainer fit kunnen houden. (Dit is een "opleiding".)
  • Kleine groepstraining is de plaats waar cliënten naartoe zullen gaan om een workout te krijgen. (Dit is een "ervaring").

"Groot genoeg om leuk te zijn, maar klein genoeg om toch kwaliteit te hebben". Dit is hoe ik small group training omschrijf.

Trainen in kleine groepen wint aan populariteit omdat het een betaalbare, leuke manier is voor cliënten om te profiteren van de expertise van een trainer tegen een lagere financiële investering - en dat alles met behoud van het plezier en de competitie van een groepsdynamiek.

Je small group training programma ontwikkelen

Om de voordelen van dit populaire trainingsmodel in je carrière te benutten, zijn hier enkele essentiële richtlijnen om te volgen. Begrijpen wat training in kleine groepen precies is - en hoe het verschilt van één-op-één training - samen met het leren van effectief programma-ontwerp zal ervoor zorgen dat je training in kleine groepen een winstgevende onderneming is voor je trainingsbedrijf, en een positieve ervaring voor je cliënten.

Je programma voor small group training op de markt brengen

Hoe je je programma voor kleine groepstraining verkoopt is een essentieel onderdeel van je programma - misschien nog belangrijker dan de oefeningen die je zou gebruiken.

Lesgever: Thijs Ghekiere

Master Lichamelijke Opvoeding| Functional Training Coach| Nike trainer

KMO portefeuille:

Je kan deze workshop betalen via de KMO-portefeuille met het erkenningsnummer van Functional Training Academy ( Move to Live bvba DV.O225759). Je krijgt als ondernemer tot 30% korting op je opleiding. Kies je dan de JUISTE ticket hieronder.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Cross

Lichterstraat 68A

2870 Puurs-Sint-Amands

Belgium

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen