€ 80 – € 85
Workshop OFYR - Kamado

Workshop OFYR - Kamado

Venster Acties en details

€ 80 – € 85

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stone & Motion - Steenhouwerij Matthys

226 Astridlaan

9500 Geraardsbergen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Workshop OFYR/OnFire --- Kamado (Big Green Egg, Kamado Joe, IQ-Grill, the Bastard of nog een ander merk)

Over dit evenement

Heb je onlangs een Ofyr / OnFire aangekocht omdat je het vlammenspel zo mooi vond? Of heb je ooit zo’n toestel aangekocht omdat het jou eenvoudig leek om mee te werken en creatief mee aan de slag te gaan? Of heb je de aankoop van een Ofyr in gedachten maar twijfel je nog of dit wel iets voor jou is?

Of heb je recent een kamado aangekocht? of overweeg je er een te kopen? (Big Green Egg, Kamado Joe, IQ-Grill, the Bastard of nog een ander merk) en wil je weten hoe je hier fantastische gerechten kan op klaarmaken?

Wel, al deze vragen gaan wij voor jullie beantwoorden tijdens deze interactieve workshop! De leden van BBQ team "De Muurgrillers" zullen samen met jullie aan de slag gaan op en rond de toestellen.

De deelnemers bereiden samen met de chef een voorgerecht, hoofdgerecht en als afsluiter maken we uiteraard een dessert. Jullie krijgen van de Muurgrillers de nodige tips & tricks, de do’s en don’ts voor beide toestellen.

We stoken de vuren op en gaan samen aan de slag op deze smakelijke workshop!

En hebben jullie nadien de ‘goesting’ om een toestel aan te kopen, zijn Hilde en Stijn van Steenhouwerij Matthys (Stone & Motion - Kamadototaal.be) er om jullie met het juiste advies te helpen.

—————————————

De workshop houden we ook bewust met maximum 10 personen, om zo iedereen de kans te geven echt goed te kunnen meevolgen.

—————————————

De workshop bestaat uit een volledig menu, alle dranken inbegrepen. Bij ons geen lege magen of droge monden na de workshop!

Zorg er zeker voor dat je een schort, handdoek en klein mesje mee hebt zodat je ook effectief kan helpen. Dat aspect maakt de workshop dubbel zo leuk voor jezelf!

Een workshop waarbij minder dan 6 personen ingeschreven zijn kan afgelast worden. In dit geval heeft de deelnemer recht om een andere workshop te kiezen of zijn geld terug te vragen.

Uitzonderlijke (weers)omstandigheden kunnen eveneens een reden zijn om een workshop te annuleren.

Afbeelding van Workshop OFYR - Kamado
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stone & Motion - Steenhouwerij Matthys

226 Astridlaan

9500 Geraardsbergen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen