€ 16,50

WHITE DENIM + BC CAMPLIGHT

Evenementdetails

Artiesten
Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Texaanse band White Denim is al zeven albums lang niet voor één gat te vangen. Hun psychedelische retro-rock krijgt afwisselend garagerock-, blues- en soul-injecties en ook op het recentste album weet de band deze invloeden op een razend knappe wijze te combineren.

Hun vorige album 'Stiff' kreeg lovende reviews:
Als je je muziekgeschiedenis wil opfrissen en intussen enkele straffe songs wil horen, dan is ‘Stiff’ absoluut een aanrader.” - Indiestyle

In de zomer van 2018 komt de nieuwe plaat ‘Performance’ uit via City Slang.

//

Support: BC Camplight

BC Camplight, het alter ego van Brian Christinzio, maakt complexe (synth)pop en indie, gecombineerd met dezelfde speelsheid die je wel eens bij Belle & Sebastian of The Whitest Boy Alive hoort.

De laatste jaren was het erg stil rond BC Camplight. Hij vocht tegen verslavingen, verhuisde naar van de US naar de UK, speelde mee met The War On Drugs en werkte aan het album 'Epic' van Sharon von Etten. Totdat zijn muziek werd opgepikt door het toonaangevende Bella Union. How To Die In The North uit verscheen in 2015, na een hiaat van 8 jaar.

En nu? Nu is hij terug, met Deportation Blues. Een plaat die bombastisch klinkt, met zonnige popsongs en hier en daar een hint naar 80s new wave.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen