Gratis
What’s Up What’s Next Roadshow doet topbedrijven aan

What’s Up What’s Next Roadshow doet topbedrijven aan

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
In het kader van het Industriepartnerschap vindt een bedrijventour plaats bij topbedrijven.

Over dit evenement

What’s Up What’s Next Roadshow doet topbedrijven aan

In het kader van het Industriepartnerschap en het What’s Up what’s next-event vindt een bedrijventour plaats bij enkele bedrijven uit verschillende sectoren. Elk bedrijfsbezoek wordt mede gehost door een van de partnerorganisaties.

Onder de noemer ‘What’s Next’ boden vier keynote-sprekers u al inspiratie voor de toekomst aan, die u hier kunt bekijken na inschrijving.

Nu bieden we u onder de vlag van ‘What’s Up’ een unieke kijk achter de schermen van toonaangevende ondernemingen. Elk bedrijfsbezoek wordt bovendien door één van de 17 partners van het Industriepartnerschap mee georganiseerd.

Zo zal u de kracht van het Industriepartnerschap met zijn verschillende partners uit uiteenlopende sectoren zelf kunnen ervaren:

  • u krijgt toegang tot een rijk aanbod, ongeacht uw eigen sector,
  • u doet inspiratie op bij koplopers uit zes verschillende segmenten,
  • u krijgt de gelegenheid te leren van deze voorbeelden.

Programma

Op verschillende data kunt u binnen gluren bij volgende buren:

Geysen Academy & Borit (9 juni, 15:00-18:00)

Agoria neemt u mee naar niet één, maar twee ondernemingen: erkend opleidingsverstrekker Geysen Academy in Westerlo en Borit, producent van componenten voor brandstofcellen en electrolysers uit Geel, die het in 2021 de tweede keer tot Factory of the Future schopte. Geysen Academy zal het eerst hebben over upskilling in Industry 4.0-context, Borit verzorgt een presentatie over automatisering, Industry 4.0 en connected manufacturing, waarna een bezoek in twee groepen aan beide bedrijven gepland staat.

Mediahuis in Paal-Beringen - datum coming soon

VIGC, het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie, verzorgt een bezoek aan de drukkerij van internationaal mediabedrijf Mediahuis in Paal-Beringen. De aanwezigen zullen er kunnen rekenen op een bezoek aan de plant, een presentatie van gastbedrijf Mediahuis en een schets van de grafische sector.

Van Hoecke in Sint-Niklaas - datum coming soon

Wood.be, kenniscentrum voor de hout- en meubelindustrie, organiseert een bedrijfsbezoek aan Van Hoecke, expert in meubelbeslag en sinds 2016 Factory of the Future. Hier mag u zich verwachten aan een presentatie rond de digitale transformatie binnen de onderneming, een rondleiding doorheen het bedrijf en meer uitleg over het lerend netwerk Future Furniture.

Elk bedrijfsbezoek tijdens onze roadshow wordt afgesloten met een networking drink.

Praktisch

  • Inschrijven kan voor één of beide bedrijfsbezoeken
  • Gratis deelname, maar inschrijven (per bedrijfsbezoek) is verplicht

Contact

Benjamin Denayer - Sirris - benjamin.denayer@sirris.be

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen