Gratis
Wel of niet een MSP inzetten in de strijd om het schaarse talent?

Wel of niet een MSP inzetten in de strijd om het schaarse talent?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Open dialoog met Frank Janssen, Head of Procurement bij Aegon en Patrick Janssen, Strategisch Inkoper bij Alliander

Over dit evenement

Over dit webinar:

Op 24 mei 2022 is het eindelijk zo ver! NextConomy en ZiPconomy zijn verheugd de lancering van het nieuwe MSP Onderzoeksrapport, editie 2022/23 te mogen aankondigen.

Het managen van flexibel talent en leveranciers via een Managed Service Provider (MSP) kan uw organisatie aanzienlijke voordelen opleveren. Wat is dan beter dan aan gebruikers van MSP-diensten zelf te vragen naar het waarom en hoe van deze samenwerking?

Onze gastsprekers zijn Frank Janssen, Head of Procurement & Vendor Management bij Aegon en Patrick Janssen, Strategisch Inkoper Contingent Workforce bij Alliander.

Webinar met steun van Randstad Sourceright en TalentIn.

Over het MSP - onderzoeksrapport:

Net als in de vorige edities biedt het nieuwe MSP Onderzoeksrapport een gedetailleerd overzicht van de spelers in Nederland en België, schetsen we de recente trends en ontwikkelingen in dit deel van de arbeidsmarkt en zetten we u als lezer door middel van de Kieswijzer op weg om met kennis en inzicht een onderbouwde keuze te maken in uw mogelijke MSP partner.

We zijn verheugd om te melden dat we de voornaamste MSP – spelers in beide landen bereid gevonden hebben om deel te nemen aan ons onderzoek, iets waar we ze zeer erkentelijk voor zijn. Hun profiel gaat van lokale niche speler, over marktleider in of Nederland of in België, tot absolute wereldspelers. Voor iedereen wat dus. Samen vertegenwoordigen deze deelnemende partijen ongeveer 80% van alle beheerde spend in Nederland en België.

Voor wie?

Huurt jouw organisatie grote aantallen externen in? Dan is dit een unieke kans om te leren van de ervaringen van een gebruiker van MSP diensten. Zoals steeds zijn onze webinars interactief en is er gelegenheid om vragen te stellen. Aangewezen dus voor iedereen in talent acquisitie, inkoop, hr directie en bpo.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen