Gratis

Meerdere data

We Add Heart Groningen Centrum

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Speel jouw rol in het verhogen van het collectieve bewustzijn en voeg meer hart toe aan de wereld.

Over dit evenement

Wat is WeAddHeart?

We Add Heart is een groeiende beweging die mensen helpt om zich te verbinden met hun hart en de harten van anderen, om meer voluit te leven vanuit het hart en om meer hart toe te voegen aan de wereld.

We komen samen om eenvoudige hartgerichte technieken te beoefenen. Het is een praktische manier om je persoonlijke gezondheid en geluk te verbeteren. Onze intentie is om bij te dragen aan het verhogen van het collectieve bewustzijn met het doel om meer rechtvaardigheid, begrip en vrede in onze wereld te creëren.

Bezoek hier de website van WeAddHeart.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je kunt meedoen aan elke groep online, of je er nu dichtbij woont of niet.

Gedurende de sessie doen we eenvoudige hartgerichte technieken, vergelijkbaar met meditaties. We focussen onze aandacht in ons hart, op onze adem en op het creëren van positieve gevoelens zoals liefde, waardering, dankbaarheid en compassie. We sturen deze gevoelens naar onszelf, naar onze medegroepsleden, naar een bepaald individu, groep of situatie en naar de wereld.

De technieken die we beoefenen creëren individuele en groepscoherentie. Coherentie is een meetbare toestand die gekenmerkt wordt door harmonie in onze fysiologische (lichamelijke) en psychologische (geestelijke) processen. Het is een optimale staat voor de individuele gezondheid en voor het opbouwen van diepere verbindingen met anderen.

De sessie duurt ongeveer 35 minuten en wordt uitgevoerd met behulp van Zoom. Zoom is een online dienst voor videogesprekken. Download voor de sessie s.v.p. de gratis software en maak een account aan. Dan hoef je op het moment van de online sessie alleen nog maar te klikken op de Zoom-link die je in de bevestigingsmail ontvangt.

Met de zoomfunctie kan iedereen elkaar zien, maar als je wilt kun je je video uitzetten. Tijdens de meditaties wordt ieders microfoon gedempt door de begeleider.

De film is in het Engels. Als je op ‘instellingen’ (het wieltje) klikt onder de film, dan kun je een ondertiteling in het Nederlands kiezen.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen