Vind je innerlijke gids | Workshop in Knokke

Vind je innerlijke gids | Workshop in Knokke

Venster Acties en details

€ 25

Datum en tijd

Locatie

Rubensplein

Rubensplein

8300 Knokke-Heist

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Leer hoe je moet vertrouwen op je innerlijke gids, en krijg een gevoel van richting, houvast en zekerheid.

Over dit evenement

Innerlijke leiding

Verschillende spirituele stromingen vertellen ons dat wij in contact kunnen komen met onze spirituele bron, waarin alle wijsheid zich bevindt. Maar hoe doe je dat? Hoe vind je Goddelijke leiding in je leven? Hoe herken je die, en hoe kan je die op elk moment toegankelijk maken?

In deze workshop krijg je alle tools om zelf te leren luisteren naar je innerlijke stem. Je leert je innerlijke leiding herkennen, en onderscheiden van de stem van je ego.

Zou jij ook graag op elk moment beroep kunnen doen op jouw innerlijke gids? Zoek je een gevoel van richting, houvast, vertrouwen? Wil je graag de volgende stap in je leven zetten, maar weet je niet hoe? Dan is deze cursus zeker iets voor jou.

We leren

- wat we verstaan onder innerlijke leiding en hoe die voelt.

- wat er nodig is om je innerlijke gids te horen.

- hoe de stem van je innerlijke gids te herkennen en te onderscheiden.

- hoe we in ons eigen leven het werk van onze stem kunnen herkennen, en wat we kunnen verwachten.

Je krijgt ook praktische tips om dagelijks toe te passen, en gemakkelijke toegankelijke tools die jou helpen om in contact te komen met de wijsheid in jou. Je hebt tijdens de workshop zeker de kans om ook persoonlijke vragen te stellen.

Voor deze workshop is geen ervaring vereist. Je gaat naar huis met een vernieuwd gevoel van zelfvertrouwen en de zekerheid dat je met al je zorgen terecht kan bij je innerlijke gids. Iedereen, zonder uitzondering, kan beroep doen op zijn/haar innerlijke gids zonder daarom urenlang te mediteren.

Woordje van de docent:

Hi, ik ben Tom.

Ik werd opgeleid tot Munay-Ki sjamaan door Paul Liekens en Myr-I-am. Ondertussen heb ik meer dan 25 jaar ervaring met de praktische toepassing van spiritualiteit en het luisteren naar mijn eigen innerlijke stem. Mijn lessen en workshops zijn o.a. geïnspireerd door 'Een cursus in wonderen'. Ik ervaarde zelf hoe wonderen meer liefde in mijn leven brachten, relaties heelden en fysieke genezing mogelijk werd.

Ik werkte als televisieregisseur en contentmaker, en nu ook als healer. Ik wil mensen helpen om terug in contact te komen met hun diepste zelf, en zo meer liefde te ervaren. Tot slot ben ik ook yin-yoga fan, fiere papa van twee kindjes en liefhebbende echtgenoot.

Praktisch:

- De workshop gaat door met een prachtig zeezicht in Knokke ter hoogte van het Rubensplein. De exacte locatie wordt medegedeeld na inschrijving.

- Gaat door vanaf vier deelnemers.

- Vooraf inschrijven is sterk aanbevolen.

- Breng een notitieboekje en een pen mee.

Delen met vrienden