Gratis

Veilig internetten: phishing, smishing & vishing. Trap er niet in!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus (verdieping -1) of online

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Steeds meer consumenten ontvangen nepmails en/of valse berichten via sms of telefoon. Wat kan je doen om hackers te slim af te zijn?

Over dit evenement

Ben je ook zo nieuwsgierig als je een bericht ontvangt? Steeds meer consumenten ontvangen nepmails en/of valse berichten via sms of telefoon. Waarop moet je letten om geen slachtoffer te worden van phishing? Ben je dan reddeloos verloren en wat kan je doen om hackers te slim af te zijn?

Kurt Callewaert, lector en onderzoekscoördinator Toegepaste Informatica aan Howest en trekker van het traject Cyber Security Professional spreekt over cybercriminaliteit, phishing, smishing en vishing, geeft concrete voorbeelden en de nodige tips & tricks om alert te blijven en zorgeloos en veilig te internetten.

Je kan deze lezing in ARhus meevolgen ofwel online. Als je in ARhus meevolgt vragen we je om een mondmasker te dragen en jouw coronapas (CST) voor te leggen.

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

I.s.m. ARhus, Stad Roeselare en Howest

Check voor je bezoek onze coronahuisregels. Samen houden we het veilig.

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

©Foto via Canva

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus (verdieping -1) of online

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kenniscentrum ARhus

Organisator van Veilig internetten: phishing, smishing & vishing. Trap er niet in!

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen