Trendsurfing - Innoveren op golven van verandering

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Trendsurfing - Innoveren op golven van verandering

Inspiratiesessie Trendsurfing van trendwatcher Bert Van Thilborgh. Een interactieve mix van keynote, discussie en vraag-en-antwoordsessie.

Door HOGENT

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 23 mrt. 2023 19:00 - 22:30 CET

Locatie

HOGENT campus Schoonmeersen - gebouw T Voskenslaan 364A 9000 Gent Belgium

Over dit evenement

 • 3 uren 30 minuten
 • eTicket voor mobiel

Trendwatcher Bert Van Thilborgh geeft je een actuele kijk op trends en veranderingsprocessen in onze snel evoluerende maatschappij. Plus: Een stevig onderbouwd antwoord op de hamvraag: Hoe ga je zelf aan de slag om op de belangrijkste trendgolven te surfen. En te innoveren?

Programma

 • 19.00 uur: Ontvangst
 • 19.15 uur: Verwelkoming en intro
 • 19.30 uur: Bert Van Thilborgh: ‘Op welke megatrends en veranderingsgolven kunnen wij vandaag en in de toekomst succesvol innoveren?”
 • 20.40 uur: Vragen en antwoorden. Interactie tussen keynote-expert en aanwezigen
 • 21.00 uur: Netwerkreceptie

Historicus, trendwatcher, futuroloog en CEO van FutureProved Trendwatchers, Bert Van Thilborgh, kijkt met jou strategisch vooruit, maakt toekomstanalyses en deelt met veel passie trendinzichten.

Inschrijven

 • Reserveer je plek online op deze pagina via de oranje knop bovenaan.
 • Je ontvangt een e-ticket in je mailbox op het mailadres dat je registreerde.

Vragen

 • petra.couck@hogent.be
 • Scroll naar onderen voor de FAQ.

Misschien interesseert dit je ook

Trendwatching: making innovation and future real

FAQ

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Campus Schoonmeersen is heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De campus ligt op 10 minuten wandelafstand van station Gent-Sint-Pieters. Vlak voor de campus is er een tram-&bushalte.

Wij raden dan ook aan om daar gebruik van te maken om geen parkeermoeilijkheden te ondervinden. Parkeren op de campus is tenslotte voorbehouden voor studenten en personeel.

Kom je toch met de wagen, dan is de betaalparking aan het station Gent - Sint Pieters beschikbaar. Kom je met meerdere collega’s of kennissen? Carpoolen is een goede en duurzame keuze!

Annuleren

Een vervanger met jouw ticket laten deelnemen kan altijd. Je hoeft ons daarvoor niet te contacteren.

HOGENT, ook je professionele partner

Vacatures

HOGENT heeft in samenwerking met JobTeaser een Career Center ingericht om de arbeidsmarkt en onze studenten te verenigen en hen te ondersteunen bij hun carrièreplannen. Via dit platform kan je vacatures, stages en studentenjobs verspreiden, op een gebruiksvriendelijke manier de juiste mensen vinden en de zichtbaarheid van je merk verhogen.

hogent.be/student/career-center/

Bijscholen bij Yonk van HOGENT

Neem gerust een kijkje naar onze bijscholingen.

Groepstrainingen op aanvraag

Is een studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je organisatie? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt. Yonk van HOGENT biedt deze groepstrainingen onder de noemer dienstverlening aan. Onze experts stemmen dan hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

expertise@hogent.be

Yonk is een mindset. Leren en jezelf ontwikkelen is tenslotte (leef)tijdloos. Of je nu pas bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt. Af en toe een nieuwe impuls voor je hersens, dat kan vonken geven. Yonk is investeren in jezelf, in de maatschappij en alle kansen grijpen. Zo blijf je een stapke voor. Specialiseren, actualiseren of iets compleet nieuw proberen? Ja, Yonk! Keuze genoeg. Kort of lang, voltijds of deeltijds, bij ons of vanop afstand. Bekijk ons aanbod. Ongetwijfeld vind je iets dat je triggert!

hogent.be/yonk

Over de organisator

De verkoop sluit binnenkort