ThoBe VIP Youth & Adventure

Venster Acties

ThoBe VIP Youth & Adventure

ThoBe VIP Youth & Adventure - een kamp voor 13 tot 15 jarige. Lees meer over dit kamp hieronder ⬇️

Door ThoBe Events

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 1 jul. 2023 08:00 - ma. 3 jul. 2023 19:00 CEST

Locatie

Ploegstraat 26 26 Ploegstraat 8380 Brugge Belgium

Over dit evenement

  • 2 dagen 11 uren
  • eTicket voor mobiel

Ken je het gevoel? Je wil op kamp met vrienden en vriendinnen, maar je bent te oud of net te jong? Dan biedt het ThoBe VIP Youth & Adventure kamp de oplossing!

Met een beperkte groep (max 25) trekken we er op uit naar Zee-Brugge van 1 tot en met 3 juli 2023. We overnachten in een knap gerestaureerd schoolgebouw. Waar onze 13-15-jarigen ( 2009° - 2008° - 2007°) niets te kort komen.

Op dit kamp zullen de jongeren de nodige vrijheid krijgen, binnen een bepaald pedagogisch verantwoord kader.

Naast geweldig, georganiseerde activiteiten zullen de jongeren ook deels op eigen benen staan. Zo moeten ze hun eigen boodschappen doen en enkele feestmaaltijden op tafel toveren onder begeleiding van ons vast kookteam.

Korte planning (hou deze misschien nog geheim voor de deelnemers 😉 ):

We vertrekken alvast met de trein richting zee, waar we op dag één ons onmiddellijk uitleven op de Noordzee. Onder professionele begeleiding gaan we supp’en, kajakken en racen met een banaan,... Nadat er een heerlijke maaltijd wordt voorzien, gaan we daarna richting een georganiseerde avondactiviteit op verplaatsing.

Op dag 2 vertrekken we met het openbaar vervoer naar onze volgende activiteiten. Hier wachten experten ons op voor een touwenparcours, een heuse death-ride, lasershooting, highland games,...

Terug op onze kampplaats verzorgen we onze heerlijke BBQ waarna nog een avondspel op het programma staat alvorens we aan onze ThoBe Party starten.

Met het einde in zicht vertrekken we in de voormiddag naar het strand voor een tal grote spelen: archery tag, bumperballs, samenwerkingsopdrachten,.... Voor we huiswaarts keren stoppen we nog in Brugge voor een cool professioneel stadsspel. Uiteraard brengt de trein ons ’s avonds terug naar het vertrekpunt.

*Alle activiteiten komen zeker aan bod enkel de volgorde kan nog licht wijzigen.

Hoe gaan de inschrijvingen te werk?

De inschrijvingen gaan open vanaf 7 oktober 2022. Via de knop "reserveren" kan u tickets bestellen. Deze tickets gelden als inschrijvingsbewijs (niet als betalingsbewijs). Na het invullen van de nodige gegevens, zal u een bevestigingsmail ontvangen in uw mailbox.

Hoe betalen (€250)?

Wij zijn er ons van bewust dat het kamp geen goedkoop alternatief is. Dit komt doordat alle georganiseerde activiteiten een "waw-factor" bevatten en begeleid worden door experts.

Om hiervoor een oplossing te bieden, geven wij 2 betaalopties:

1) Volledige betaling. Dit houdt in dat een voorschot* dient betaald te worden bij inschrijving. Het volledige bedrag dient volstort te worden tegen 31/05/2023.

2) Spaarplan. Via het spaarplan kunnen de jongeren zelf mee sparen om op dit kamp te gaan. Dit houdt in dat een voorschot* dient betaald te worden bij inschrijving. Echter, vanaf december 2022, kunnen de jongeren maandelijks €25 op zij zetten (storten) om tegen 31/05/2023 het volledige bedrag volstort te hebben.

*Het voorschot bedraagt €100.

Zoekt u nog andere kampen voor broers of zussen? Bekijk zeker : www.thobe-events.be

Team ThoBe Events

Over de organisator

Georganiseerd door
ThoBe Events