Startup Huddle (Start-up Antwerp) @ The Beacon

Startup Huddle (Start-up Antwerp) @ The Beacon

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

The Birdhouse

7 Sint-Pietersvliet

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Pitch & ontvang waardevolle feedback en input van collega-ondernemers.

Over dit evenement

Startup Huddle, wat is dat nu juist?

Startup Huddle is een event door startups, voor startups, met als ultieme doel om te inspireren en elkaar te helpen! Drie start-ups krijgen de kans om te vertellen over hun ondernemersverhaal en de uitdagingen waar ze vandaan tegenaan lopen.

- De eerste 3 start-ups die hun verhaal komen delen op de Start-up Huddle worden binnenkort bekend gemaakt. -

Het diverse publiek zal jou dan feedback geven, hun invalshoeken met jou delen en mogelijks in contact brengen met nuttige contacten, dit allemaal met als doel om jou verder te helpen!

Interesse om te pitchen op een Startup Huddle? Appliceer door een mailtje naar lien@start-upantwerp.be te sturen, waarin je kort jouw start-up voorstelt en toelicht welke uitdagingen jij vandaag ervaart. Uit deze applicaties zullen telkens enkele start-ups geselecteerd worden om op de volgende editie hun verhaal te delen.

Interesse om feedback te geven en te leren van elkaar? Kom naar de Startup Huddle om bij te leren van andere start-ups en jouw collega-ondernemers verder te helpen. En leg tijdens het netwerkmoment nadien interessante, nieuwe contacten.

Waar?

The Beacon (Sint-Pietersvliet 7, 2000 Antwerpen)

Planning?

  • 18u: Ontvangst
  • 18u30: 3 pitches en Q&A’s
  • 19u30: Netwerken
  • 20u: Voorzien einde

Tickets?

Claim hier je gratis ticket om het ondernemersverhaal van 3 inspirerende start-ups te horen, jouw vakkennis in te zetten om deze start-ups verder te helpen bij hun uitdagingen en/of te netwerken met andere jonge ondernemers!

(reserveren verplicht)

Tot dan?

Delen met vrienden