Startup Huddle (Start-up Antwerp) @ Netwerk Ondernemen

Venster Acties

Startup Huddle (Start-up Antwerp) @ Netwerk Ondernemen

Pitch & ontvang waardevolle feedback en input van collega-ondernemers.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Netwerk Ondernemen 115 Boomgaardstraat 2018 Antwerpen Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Startup Huddle, wat is dat nu juist?

Startup Huddle is een event door startups, voor startups, met als ultieme doel om te inspireren en elkaar te helpen! Drie start-ups krijgen de kans om te vertellen over hun ondernemersverhaal en de uitdagingen waar ze vandaan tegenaan lopen. Meer info volgt snel.

Het diverse publiek zal jou dan feedback geven, hun invalshoeken met jou delen en mogelijks in contact brengen met nuttige contacten, dit allemaal met als doel om jou verder te helpen!

Interesse om te pitchen op een Startup Huddle? Appliceer door een mailtje naar lien@start-upantwerp.be te sturen, waarin je kort jouw start-up voorstelt en toelicht welke uitdagingen jij vandaag ervaart. Uit deze applicaties zullen telkens enkele start-ups geselecteerd worden om op de volgende editie hun verhaal te delen.

Interesse om feedback te geven en te leren van elkaar? Kom naar de Startup Huddle om bij te leren van andere start-ups en jouw collega-ondernemers verder te helpen. En leg tijdens het netwerkmoment nadien interessante, nieuwe contacten.

Planning?

  • 18u: Ontvangst
  • 18u30: 3 pitches en Q&A’s
  • 19u30: Netwerken
  • 20u: Voorzien einde

Tickets?

Claim hier je gratis ticket om het ondernemersverhaal van 3 inspirerende start-ups te horen, jouw vakkennis in te zetten om hen nog een extra boost te geven en te netwerken met andere jonge ondernemers!

(reserveren verplicht)

Tot dan?

Interesse om zelf te pitchen op een volgende Startup Huddle?

Appliceer via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdv_JQcrBKSTYl98HyMY95JxuulE-NeAbY7cc7iy0E1VUznlQ/viewform

Uit deze applicaties zullen telkens enkele start-ups geselecteerd worden om op de volgende editie hun verhaal te delen.

Interesse om feedback te geven en te leren van elkaar?

Kom naar de Startup Huddle om bij te leren van andere start-ups en jouw kennis & ervaringen in te zetten om collega-ondernemers verder te helpen. En leg tijdens het netwerkmoment nadien interessante, nieuwe contacten.