Start to 3D print

Venster Acties

Start to 3D print

Gratis info-event voor alle bedrijven die interesse hebben in 3D-printen. Verhoog je competitiviteit met Additive Manufacturing (AM).

Door Flam3D

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Seido Systems 23 Nijverheidslaan 8560 Wevelgem Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

 • 4 uren
 • eTicket voor mobiel

Jouw bedrijf/organisatie heeft interesse in 3D-printing? Het is helaas nog niet helemaal duidelijk hoe je er een concurrentieel voordeel mee kan halen? Schrijf je in voor het gratis Start to 3D print event op 28 februari 2023 en wij helpen jouw bedrijf/organisatie op weg. De eerste stap is investeren in kennis!

3D-printen kan bedrijven een mooi competitief voordeel bieden. Helaas is het voor hen niet altijd even duidelijk waar het mogelijk en nuttig is om deze innovatieve technologie in te zetten. Dat is ook niet geheel onlogisch: de parameters blijven evolueren omdat de technologie aan een hoog tempo doorontwikkeld wordt. Dat is natuurlijk ook goed nieuws, want juist om die reden is 3D-printing hoe langer hoe meer een technologie die kan toegevoegd worden aan het rijtje opties ter beschikking van elk maakbedrijf.

Dus misschien ook wel voor jouw bedrijf of organisatie? Om jou op weg te helpen, organiseren IndustrialFairs en Flam3D op dinsdag 28 februari een Additive Manufacturing info-event bij Seido Systems in Wevelgem (BE).

Waarom kan je dit beter niet missen?

 • Krijg een overzicht van 3D-printing/Additive Manufacturing (AM). Waarvoor kan ik AM inzetten? Wat zijn de voor- en nadelen? Welke technologieën zijn er? Welke projecten zijn geschikt om te printen? Welke sectoren moeten nu investeren om future proof te zijn?
 • Zet de opgedane kennis om in de praktijk via verschillende concrete bedrijfscases van belangrijke AM-bedrijven. Wanneer is het wel en niet zinvol om een stuk te printen?
 • Netwerk erop los onder begeleiding van een heerlijke maaltijd voorzien door host Seido Systems. Het is meteen de ideale gelegenheid om jouw concrete vragen te stellen aan en contacten te vergaren bij enkele bekende spelers op de AM-markt.
 • Krijg een rondleiding in de showroom van Seido Systems.

Wil je graag ontdekken of 3D-printing ook bij jou ten dienste kan staan van een efficiënter, goedkoper en/of beter productieproces? Schrijf je snel in! Het evenement is gratis, maar reservatie vooraf is verplicht.

PROGRAMMA:

 • 16u00: Ontvangst
 • 16u30: Welkom door Seido Systems en IndustrialFairs.
 • 16u50: Introductie en overschouwende, technische toelichting door Flam3D
 • 17u40: Bedrijfscases en praktische voorbeelden door o.a. Buhlmann, KIAMCO, Rösler Benelux, Seido Systems
 • 19u00: Maaltijd en netwerking

Afbeelding van evenement