€ 25

Sick of it All + Comeback Kid + Cancer Bats + Additional Time

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dragon Fire Tour

Het is intussen meer dan 30 (!) jaar geleden dan de New Yorkse band Sick Of It All het levenslicht zag en gevormd werd door de broers Lou en Pete Koller. De iconische hardcoreband en pioniers van de NYHC (New York Hardcore) zijn al sinds 1986 een inspiratiebron voor veel andere bands. Vooral in de jaren '90 werd de band zeer succesvol na het verschijnen van hun album Scratch The Surface. Maar ook anno 2019 barsten de broertjes Koller nog steeds van de energie. Hun laatste album Wake The Sleeping Dragon! kwam vorig jaar uit en hierop bewees de band wederom hun eretitel als boegbeelden van de scene.

"Seventeen short vigorous bursts of pure punk energy. Lou (vocals) and Pete Koller (Guitar) have, along with Armand Majidi (drums) and Craig Setari (bass) have once again emerged to show everyone how it’s done." - Echoes and Dust

Comeback Kid is een Canadese hardcore punk band uit Winnipeg, Manitoba die is opgericht in het jaar 2000. Ondertussen dus al bijna 20 jaar in de weer. Positieve, melodieuze hardcore met een boodschap die als doel heeft de aanwezigen een goed gevoel te bezorgen. Kortom: feest!

De Canadezen van Cancer Bats weten perfect hardcore, Southern rock en punkrock met elkaar te mengen en winnen onze Belgische hartjes al sinds ze voor het eerst op Groezrock 2007 stonden. Intussen zijn de heren een vaste waarde geworden in de scene en komen ze op 7 november gezellig terug voor een stevig avondje in Trix!


Special guest: Additional Time

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Trix

Noordersingel 28-30

2140 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen