SEE HOW THEY DID IT: Panelgesprek met vrouwelijke ondernemers

Venster Acties

SEE HOW THEY DID IT: Panelgesprek met vrouwelijke ondernemers

Zin om te ondernemen? Laat je inspireren!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

TOKO139 139 Statiestraat 2600 Antwerpen Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

De maand oktober staat bij microStart traditiegetrouw in het teken van (toekomstige) vrouwelijke ondernemers.

Onze missie? Steeds dezelfde, maar nog steeds broodnodig: de drempels verlagen voor (toekomstige) vrouwelijke ondernemers.

Ditmaal doen we het met de steun van #SheDIDIT. Samen met hen en onze klanten gaan we in gesprek over het starten en ontwikkelen van je eigen zaak als vrouw. Welke obstakels en angsten hebben onze sprekers kunnen overwinnen? Hoe moedigen ze andere vrouwen aan om de stap te zetten? Welke aspecten zijn belangrijk om als vrouw een zaak op te starten? Op al deze en jullie eigen vragen trachten we een antwoord te bieden, en we sluiten in schoonheid af met een hapje en een drankje.

Kortom, een mooie kans om praktijkverhalen te horen van zij die reeds begonnen zijn met hun ondernemingsavontuur.

Hoe ziet de avond eruit?

18u30: Ontvangst deelnemers

19u00: Introductie en verwelkoming

19u15: Panelgesprek

20u00: Networking dinner

Welke ondernemers nemen het woord?

ESTHER D'HOORE

Esther is een start-up founder met een passie voor skincare en een achtergrond in marketing en reclame. Met haar natuurlijk huidverzorgingsmerk TUBIMI (@tubimi.skin) wil ze een broodnodige ruimte creëren voor mensen met een donkere huid om de schoonheid van hun huid te behouden en in de verf te zetten.

SALLY GHANNOUM

Sally is een Syrische kunstenares en ondernemer in Antwerpen. Ze is restaurant eigenaar van “Dilbi” en daarnaast is ze ook eigenaar van het cultureel centrum Dilbi vzw. Sally gelooft dat werken de beste manier is om zich te integreren en zich thuis te voelen.

NELE HERMANS

Als gezinscoach en yogadocente als zelfstandige in bijberoep coacht Nele kinderen, jongeren en mama’s naar groeien in (zelf)vertrouwen. Haar expertise is begeleiding op maat, hechtingsproblemen, lichaamsgerichte traumaverwerking, faalangst, HSP en pesten.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

Gratis