€ 12

Sam brokken: Keynote met live Q&A (editie 8)

Venster Acties en details

€ 12

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Keynote met live Q&A

Over dit evenement

Lector en (ex)-onderzoekshoofd 'Gezondheidswetenschappen' Sam Brokken (PXL Hogeschool Hasselt), werd eind maart 2021 ontslagen. Brokken's kritiek en zijn vraag naar het open wetenschappelijk debat en koersverandering omtrent de aanpak van de coronacrisis werd niet gesmaakt! De zo vaak geroemde en 'nodige' academische vrijheid van lectoren en professoren ging hiermee plotsklaps op de schop!

Sam Brokken pleit voor de omgekeerde lockdown, gestoeld op wetenschappelijk bewijs en het voortschrijdend inzicht! De omgekeerde lockdown is een methode met maatregelen die nauwelijks collaterale schade met zich meebrengt maar zeer gefocust is op de bescherming van de zwakkeren zonder de rest van de maatschappij te hypothekeren én zonder het socio-psychologische welbevinden van de bevolking negatief te beïnvloeden

Dixit Sam Brokken:'De huidige aanpak zou er kunnen toe bijdragen dat we onszelf als maatschappij vastzetten in lockdowns en extra maatregelen om ‘controle’ te behouden. Een vicieuze cirkel waar we nooit meer dreigen uit te komen!'. Het narratief waarmee de pandemie initieel werd benaderd, staat duidelijk niet meer in verhouding tot wat we vandaag weten! Het waarom en vele andere vragen?

Roos van Inner Wellness gaat hierover met hem in gesprek met aansluitend een persoonlijke Q&A ronde! Deze presentatie zal je wenkbrauwen doen fronsen en zal je laten inzien dat het ook anders kan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Inner_Wellness i.s.m. Sam Brokken

Organisator van Sam brokken: Keynote met live Q&A (editie 8)

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen