Rondleiding 'Maak kennis met ARhus'

Venster Acties

Meerdere data

Rondleiding 'Maak kennis met ARhus'

Iedereen welkom tijdens een gratis rondleiding ‘Maak kennis met ARhus’!

Door Kenniscentrum ARhus

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 26 feb. 2022 14:00 - za. 24 jun. 2023 15:30 CET

Locatie

ARhus De Munt 8 8800 Roeselare Belgium

Over dit evenement

Nieuw lid, trouw gezicht of gewoon nieuwsgierig? Ontdek het boeiende verhaal van ARhus tijdens een bezoek van onder naar boven, voor en achter de schermen. Maandelijks op zaterdagnamiddag neemt een ARgonaut (zo noemen we ons, ARhus-medewerkers) je mee op sleeptouw doorheen ARhus op De Munt.

We eindigen op het kijkterras met mooi zicht op Roeselare vanop de normaal niet voor publiek toegankelijke bovenste verdieping.

PS: Ook rondleidingen voor groepen zijn mogelijk, mits afspraak. Meer info over groepsrondleidingen.

Check voor je bezoek onze coronahuisregels. Samen houden we het veilig.

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

©Foto door Klaas Verdru

Over de organisator

Georganiseerd door
Kenniscentrum ARhus

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

Gratis