Gratis

Roadmap voor een datagedreven bedrijf: lessons learned uit de praktijk

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Welke stappen nemen bedrijven typisch in de evolutie richting een datagedreven bedrijf? Jeroom en Dimitri bundelen hun ervaringen!

Over dit evenement

Veel bedrijven investeren in tools en technologie om te evolueren richting een datagedreven organisatie. Wij stellen vast dat – ondanks deze investeringen – bedrijven niet altijd de beoogde vooruitgang maken. De uitdaging in dataprojecten zit niet enkel in het implementeren van nieuwe technologie maar ook in het optimaliseren van processen en het inspireren van mensen om anders met data te werken.

Maar hoe begin je dan aan een dataproject in de praktijk? Welke stappen doorloop je? En welke systemen helpen hierbij?

Dimitri Frederickx en Jeroom Van Bever, senior Juvo-consultants, illustreren hoe data bedrijven kan transformeren. Gebaseerd op hun ervaringen, in meerdere types projecten, overlopen ze vier belangrijke fases in een dataproject: analyseren, verzamelen en integreren van data om finaal bedrijfsvoering te optimaliseren.

Aan de hand van concrete voorbeelden lichten Dimitri en Jeroom toe hoe ze samen met onze klanten deze fases doorlopen. Hierbij hebben ze het onder andere over het opzetten van rapportering, het integreren van (grote hoeveelheden) data, event-based data-uitwisseling en het automatiseren van processen dankzij realtime AI-modellen. Lessons learned, struikelblokken en ook de successen komen aan bod.

Biografie

Dimitri Frederickx is principal consultant en team lead applicatie ontwikkeling bij Juvo. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in verschillende types van development projecten, voornamelijk gefocused rond webtechnologie en Java. De laatste jaren is Dimitri vooral actief als technical lead van software en data engineering projecten.

Jeroom Van Bever is team lead data intelligence bij Juvo. Samen met zijn team realiseert Jeroom technische oplossingen die nieuwe inzichten geven voor onze klanten. Denk hierbij aan zowel klassieke BI tools als ook big data platformen. Jeroom heeft in de afgelopen 13 jaar ervaring opgedaan bij verschillende types bedrijven waaronder groeiende KMO's en grote ondernemingen.

Juvo

Juvo is opgericht in 2008 als een IT-consultingbedrijf in database technologie. 12 jaar later is Juvo uitgegroeid tot specialist in data in de brede zin van het woord. Juvo gelooft dat het juiste gebruik van data een competitief voordeel geeft voor zijn klanten. Het inspireert organisaties anders naar data te kijken, om sneller hun doelstellingen te realiseren.

Let's make data profitable!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Juvo

Organisator van Roadmap voor een datagedreven bedrijf: lessons learned uit de praktijk

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen