Personal Outcomes Scale (POS) training voorjaar2022

Personal Outcomes Scale (POS) training voorjaar2022

Venster Acties en details

Geannuleerd

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Fijn dat je interesse hebt in ons evenement, maar de ticketverkoop is helaas afgesloten. Hou Eventbrite of onze website www.hogent.be/agenda in de gaten voor gelijkaardige evenementen die je misschien ook interesseren. Hopelijk ben je er een volgende keer wel bij!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HOGENT campus Mercator G

Henleykaai 84

lokaal2008

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Fijn dat je interesse hebt in ons evenement, maar de ticketverkoop is helaas afgesloten. Hou Eventbrite of onze website www.hogent.be/agenda in de gaten voor gelijkaardige evenementen die je misschien ook interesseren. Hopelijk ben je er een volgende keer wel bij!
Beschrijving van het evenement
Personal Outcomes Scale voor volwassenen (POS-A) & voor kinderen en adolescenten (POS C) 2-daagse training

Over dit evenement

maandag 23 mei dag 1 (09:00 – 16:30) &

donderdag 9 juni dag 2 (09:00 – 15:30)

Als begeleider van personen met een verstandelijke beperking streef je ernaar om je cliënt een zo hoog mogelijke individuele Kwaliteit van Bestaan te bezorgen.De Personal Outcomes Scale kan je hierbij helpen!

De POS is een instrument dat inzicht geeft in de sterke en zwakke aspecten van iemands kwaliteit van bestaan en op basis van specifieke indicatoren de levenskwaliteit meet. Met de uitkomsten kan je de aard en intensiteit van de ondersteuning optimaliseren en zo de kwaliteit van bestaan bevorderen.

Deze EQUALITY ResearchCollective training duurt 2-dagen en start met een introductie rond Kwaliteit van Bestaan, gevolgd door een intensieve training over de POS. We gaan in op de ontwikkeling van het instrument en lichten ook de praktische werking ervan toe, o.a. de wijze van registratie en verwerking van de uitkomsten van de POS-C voor kinderen en adolescenten & de POS-A voor volwassenen.

Daarenboven bekijken we domeinspecifieke vragen. Naast deze theoretische toelichting is de praktische inoefening in kleinere groepjes een essentieel onderdeel van de 2-daagse training. Kortom, een intensieve workshop met enthousiast makende uitkomsten!

PRIJS

210 euro pp (inclusief broodjeslunch)

€ 50: reductieticket student (beperkt verkrijgbaar)

€ 50: HOGENT-personeelsleden (personeelsleden van HOGENT hoeven niet zelf te betalen, de reductieprijs wordt intern verrekend aan je vakgroep als je je vakgroep of dienst vermeldt en toestemming hebt van je verantwoordelijke.)

Ticketprijzen zijn vrijgesteld van btw (art 44 § 2.4°)

Betalen via kmo-portefeuille is mogelijk voor specifieke profielen. zie FAQ

PRAKTISCHE INFO

2-daagse training :

  • maandag 23 mei dag 1 (09:00 – 16:30)
  • donderdag 9 juni dag 2 (09:00 – 15:30)
  • Plaatsen zijn beperkt. Maximaal 24 deelnemers

DOELGROEP

Ondersteuners van volwassenen, kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking.

VRAGEN

  • problemen met deze tickettool of praktische vragen: celevents@hogent.be
  • alle inhoudelijke vragen over POS: remco.mostert@hogent.be
  • Scroll naar onderen voor de FAQ i.v.m. attesten, betalen, vervoer.

LESGEVER

Dhr. Remco Mostert is Master Trainer Personal Outcomes Scale (POS) bij EQUALITY ResearchCollective. Hij heeft ruime ervaring in het in gesprek gaan met mensen over hun Kwaliteit van Bestaan.

Dr Ilse Goethals. Lector Orthopedagogie, onderzoeker bij EQUALITY ResearchCollective en geaffilieerd onderzoeker bij de UGent. Haar onderzoekservaring is zeer uiteenlopend gaande van fundamenteel onderzoek naar de impact van behandelingsprocessen op de retentie van drugsverslaafden in therapeutische gemeenschappen naar eerder praktijkgericht onderzoek zoals een driejarige studie naar de implementatie van een conflicthanteringsmethodiek ‘LSCI’ in een school en internaat voor jongeren met gedragsproblemen. Sinds haar aanstelling bij EQUALITY ResearchCollective is zij betrokken bij de POS trainingen en verricht zij voornamelijk onderzoek naar de kwaliteit van leven van ouder wordende mensen met een beperking.

Meer over EQUALITY ResearchCollective

Afbeelding van Personal Outcomes Scale (POS) training voorjaar2022

FAQ

Krijg ik een certificaat?

Je ontvangt een attest van deelname.

Kan ik per overschrijving betalen?

Betalen via overschrijving kan niet. De 3 betalingsmogelijkheden waaruit je in Eventbrite kan kiezen, zijn online bankieren via iDeal, bancontact of creditcard.

Mijn werkgever betaalt doorgaans alleen per overschrijving, wat kan ik doen?

Wij adviseren deelnemers zelf online te betalen en direct intern een kostennota bij hun werkgever in te dienen om die aankoopkosten terug te vorderen d.m.v. het aankoopbewijs/ticket dat ze automatisch in hun mailbox ontvangen.

Kan ik een factuur krijgen als bewijs voor de boekhouding?

HOGENT levert voor deze activiteit als onderwijsinstelling onderwijsdiensten die volgens art 44 van het btw-wetboek zijn vrijgesteld. Wij leveren jou een document af in de vorm van het e-ticket.Dit e-ticket is voldoende en geldig bewijsstuk voor je boekhouding.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Campus Schoonmeersen is heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer door haar ligging vlakbij het station. Wij raden dan ook aan om daar gebruik van te maken om geen parkeermoeilijkheden te ondervinden. De betaalparking aan het station Gent - Sint Pieters  is publiek beschikbaar. Ook zijn er park & ride opties vanuit Flanders expo. Kom je met meerdere collega’s of kennissen? Carpoolen is een goede en duurzame keuze! 

Kan ik een subsidie van de kmo-portefeuille ontvangen?

Ja, deze sesies komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Je kan je steunaanvraag bij KMO-portefeuille doen vanaf de inschrijving en tot maximum veertien dagen na de start van de lessen via de site van KMO-portefeuile. Meer info lees je hier: www.kmo-portefeuille.be

Hoe schrijf ik me in met KMO-portefeuille?1. Selecteer het ticket naar keuze.

2. In ons registratieformulier kies je niet voor online betalen, maar voor de betaaloptie 'CHEQUE'. Zodoende hoef je aan HOGENT niet  rechtstreeks te betalen.

Doe vervolgens je subsidie-/steunaanvraag via VLAIO op https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/subsidies-aanvragen-en-ontvangen  HOGENT is geregistreerde dienstverlener met registratienummer DV.O101616.

3. Betaal effectief je eigen aandeel aan VLAIO met hun stortingsgegevens, via KMO-portefeuille. Daar geef je als referentienummer (factuurnummer) het unieke bestelnummer van je inschrijving bij HOGENT. Deze uniek code vind je op je e-ticket in je mailbox op het door jou opgegeven mailadres bij je ticketregistratie. Je e-ticket vervangt een factuur en is een geldig bewijsstuk voor je boekhouding.

Je betaalt dus maar 1 keer en enkel aan de KMO-portefeuille. HOGENT wordt hiervan op de hoogte gebracht via VLAIO.

Annuleren

Bij het niet bereiken van een minimumaantal inschrijvingen, zal HOGENT zich genoodzaakt zien deze workshop te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Je inschrijvingssom storten we in dat geval terug.

Restituties

Restituties kan je alleen aanvragen door in te loggen via je Eventbrite-account onder de rubriek Tickets. Dit tot max 7 dagen vooraf. Een vervanger met jouw ticket laten deelnemen kan altijd.

Groepstrainingen op maat

Is een bepaalde studiedag of training uit ons aanbod interessant voor je volledige team of alle medewerkers van je school? Plan je deze training liever op een ander moment dat voor jullie beter past? Dan is een exclusieve groepstraining bij jou ter plaatse misschien beter geschikt.Creëer gerust een training op maat. Onze experts stemmen hun aanbod af op je specifieke noden en cases.

Ben je geïnteresseerd in of wens je meer informatie over wat allemaal op maat kan, stuur dan een mailtje naar expertise@hogent.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HOGENT campus Mercator G

Henleykaai 84

lokaal2008

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen