€ 2,50 – € 5

Patrick Mullie over voedingshypes

Venster Acties en details

€ 2,50 – € 5

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Aula Vives Roeselare

32 Wilgenstraat

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Dr. Patrick Mullie, voedingsdeskundige aan de VUB, geeft een antwoord op vragen rond voedingshypes.

Over dit evenement

Zijn lightproducten altijd de betere keuze? Is het een goed idee om dagelijks een glas alcohol te drinken, of net niet? Kies je het best voor biovoeding of maakt dat niet veel uit? Zijn alle vetten ongezond?

Er wordt veel geschreven over voeding en zogenaamde voedingsexperten beloven ons de heilige graal der voedingsvoorschriften. Alleen spreken veel voedingsaanbevelingen elkaar tegen, waardoor het steeds moeilijker wordt om door de bomen het bos te zien.

Tijdens deze infosessie geeft dr. Patrick Mullie, voedingsdeskundige aan de VUB, het antwoord op deze en andere vragen. Aansluitend licht Vives het project Foodlab met onderzoek naar voeding en gezondheid toe.

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

i.s.m. CM Gezondheidsfonds en hogeschool Vives Roeselare

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

© Foto via CM

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Aula Vives Roeselare

32 Wilgenstraat

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kenniscentrum ARhus

Organisator van Patrick Mullie over voedingshypes

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen