Out of the boks zomer 2022

Out of the boks zomer 2022

Venster Acties en details

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Wil je via bokstechnieken aan je conditie werken én tegelijk op een nuttige manier met je kwaadheid aan de slag?

Over dit evenement

Wil je leren vechten om net minder te vechten? Wil je je agressieve energie op een positieve manier kunnen uitwerken? Heb je geen idee wat boksen met jou zou doen, maar wekt het wel je nieuwsgierigheid op? Ben je ouder dan 12? Dan is Out of the boks misschien wel iets voor jou!

Tijdens de zomermaanden kan je er bij Touché elke dinsdagavond online en woensdagnamiddag in één van de Gentse parken een lap op geven, samen met Ismail, Wesley en Hassan.

Er is geen ervaring vereist, elke woeste en curieuze zelf is welkom!

Inschrijven kan per training voor een bedrag naar keuze tussen 0 en 20 euro. Zo bouwen we niet alleen samen een positief agressieve boksfamilie, we zijn ook allemaal solidaire badasses door allemaal volgens eigen kunnen en wens een duit in de gezamenlijke bokszak te doen.

Heb je vragen, ontmoet je graag iemand die al eens deelnam of één van de coaches, twijfel je of het wel iets voor jou is, ...? De Touché-coaches zijn er voor je, via info@vzwtouche.be of 0477/60.54.09.

“Ik voel hoe ik positief frustraties kan wegwerken door het fysieke aspect. Ik voel het weer doorstromen, en dat is goed voor iemand die vaak in zijn hoofd zit, zoals ik.”

“Het doet deugd om eens goed af te zien, te zweten😉 en om denkbeeldige 'djoefen' uit te delen. Ik ervaar wel een rustgevend effect erna, zo van Yes I did it ! Dus het doet wel iets op mentaal vlak ook... Ik vind de “groepssfeer” eigenlijk ook positief werken.”

"Het boksen helpt me uit al mijn eigen mentale kettingen breken. Het is alsof alle woede en frustraties wegvallen. Na elke training ben ik zo positief, alsof niets me nog in negatieve zin kan raken, ik voel me zo vrij, en ik wil er weer helemaal tegenaan gaan."

Delen met vrienden