OSKI

Venster Acties

OSKI

Rijzende ster OSKI maakt zich klaar voor een geweldige toekomst.

Door Kavka

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Kavka Oudaan Oudaan 14 2000 Antwerpen Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

De 18-jarige artiest bracht in 2019 zijn eerste singles uit en is sindsdien geëvolueerd van een jonge knul met grote dromen naar een volwassen pop-rap artiest met een heldere visie. Op 9-jarige leeftijd begon OSKI met het produceren van dance muziek, beïnvloed door iconen als Avicii en Skrillex. Door de jaren heen is zijn interesse in hip-hop gegroeid, mede door nieuwe muzikale helden als Childish Gambino, Tyler the Creator, Brockhampton en Kanye West. Geïnspireerd door hun aanpak op muzikaal gebied, nam hij een nieuwe wending in zijn carrière.

OSKI onderscheidt zich in het poplandschap door zijn aanstekelijke zelfgeproduceerde sound. Met meer dan een half miljoen streams op Spotify alleen, zijn OSKI's eerste stappen als artiest niet onopgemerkt voorbijgegaan bij radio en media. Hoewel hij eerder als onafhankelijk artiest werkte, tekende hij in 2021 bij Sony Music en is hij klaar om zijn debuutalbum onder hun vleugels uit te brengen.

Zijn Sony Music debuut single ‘Falling’ was het startschot van een (inter)nationale carrière. Met zijn nieuwe single ‘Honest’ doet OSKI daar nog een schepje bovenop en gaat hij zijn ambities volop achterna: hij wil én zal de grootste artiest ter wereld worden.

+ MagiK

Als kersverse winnaar van MNM Start to DJ 2022 staat Klaas Lambrecht – alias MagiK – klaar om de wereld te veroveren. De 21-jarige jongeman uit Tielt weet als geen ander hoe hij met zijn grote, gevarieerde library aan muziek elk publiek kan bekoren. Zijn sound overstijgt alle muzikale grenzen en maakt van hem een briljante deejay in zowel club als festival settings.