€ 7,85

OOO#4 Fake Indians presenteert Vampires

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Filmhuis Klappei

klappeistraat 2

2060 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De "Keuze van de Artiest"concerten in Filmhuis Klappei gaan vanaf heden door het leven onder de welluidende naam OOR OM OOG. Wees welkom!

Over dit evenement

Vuurwerk uit de Antwerpse grootstad in het Filmhuis. De noise slackers van Fake Indians sluiten onze vierdaagse Halloween special af met een indie/punk/rockshow in het filmhuis, inclusief psychedelische visuals tijdens het concert. Vingerlikkend voer voor de muziekliefhebber, gevolgd door de eigenzinnige, komische, maar bovenal Belgische horrorfilm Vampires.

Vier jaar voor Jemaine Clement en Taika Waititi het vampierengenre op zijn kop zetten met What We Do in the Shadows, deed Belgische regisseur Vincent Lannoo in se hetzelfde met Vampires. Hij regisseerde een gelijkaardige genrecombo: een horrorkomedie over vampieren die ‘onder ons’ leven, gefilmd als een documentaire. Een filmploeg bezoekt een huis in Brussel dat bewoond is door vampieren. Door de blik van een knotsgekke, humoristische cineast krijgen we inzicht in het dagelijkse leven en de overlevingstactieken van de moderne vampier. Door gesprekken met de afzonderlijke familieleden en gefilmde gezinsrituelen maken we kennis met de vader die een klassieke vampier wil zijn, de losbandige moeder die plezier wil hebben en bloed drinken, de playboy zoon die met de vrouw van de meestervampier wil gaan lopen, en de in het roos geklede dochter, de “antigoth” die sterfelijk wil zijn. Vampires is zo vindingrijk en fascinerend dat zelfs de grootste horrorhater zal toegeven dat hierin een verborgen parel schuilt.

Meer info: https://ooromoog.wordpress.com/

Deuren: 19u30

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Filmhuis Klappei

klappeistraat 2

2060 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen