Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

online

via je computer, laptop of smartphone

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Waar vind je betrouwbare apps over welzijn en geestelijke gezondheid? Kom het te weten in deze interactieve sessie in ARhus of via webinar.

Over dit evenement

Als je op internet op zoek gaat naar informatie over welzijn en geestelijke gezondheid, dan word je overspoeld door honderden websites en apps. Welke zijn te vertrouwen? Waar vind je correcte info?

Een team van experten heeft het aanbod heel zorgvuldig bekeken en getest op helderheid, toegankelijkheid en betrouwbaarheid. Je vindt ze op onlinehulp-apps.be.

Hoe ga je op zoek naar kwalitatieve apps en hoe kan je die snel vinden? Ook al ben je niet vertrouwd met apps, Jana Verplancke, docent in Arteveldehogeschool helpt je op weg tijdens deze interactieve sessie.

Je kan de sessie enkel online volgen. Hou je smartphone of tablet bij de hand om de apps uit te testen.

Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.

I.s.m. ARhus, Arteveldehogeschool en SamVZW i.h.k.v. de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

Er worden mogelijk sfeerbeelden (foto en video) gemaakt die gebruikt kunnen worden op de website, in nieuwsbrieven en/of sociale media van ARhus. Indien je dit niet wenst, kan je dit aangeven aan de fotograaf of ons dit op gelijk welk moment laten weten. Privacyverklaring

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

online

via je computer, laptop of smartphone

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kenniscentrum ARhus

Organisator van Onlinehulp-apps

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs. Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen