Gratis

Online Essential: Value Based Healthcare

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Van volume naar Value Based Healthcare

Over dit evenement

Het huidige financieringsmodel van de Belgische gezondheidszorg, op basis van het volume en toenemende kosten, is niet duurzaam en niet langer houdbaar. Een paradigmashift dringt zich op, waarbij we evolueren van een volume naar een value based healthcare (VBHC)-systeem.

Tijdens deze livestream op 17 juni zullen Annick Tourny van Roche Diagnostics Belgium en Olivier De Troyer van Awell Health dieper ingaan op het concept en aan de hand van enkele praktische voorbeelden verduidelijken hoe innovatieve Belgische ziekenhuizen de stap naar VBHC hebben gezet. Een niet te missen sessie voor de zomervakantie!

Sprekers

Anna-Maria Heuchel-Reinig, is General Manager van Roche Diagnostics Belgium. Anna heeft een diepgaande ervaring in internationaal leiderschap in de diagnostische business. Die heeft ze opgebouwd bij Roche gedurende vele jaren in verschillende Europese landen, in verschillende rollen.

Annick Tourny werkt als strategisch consultant bij Roche Diagnostics en is een drijvende kracht binnen Roche bij het ondersteunen en implementeren van innovatie binnen de gezondheidszorg.

Olivier De Troyer is de VBHC Partnerships Lead bij Awell Health. Hij is verantwoordelijk voor het opzetten van innovatieve VBHC-projecten tussen zorgverleners, de industrie en Awell Health.

Deze livestream gaat door op donderdag 17 juni om 15u. Je hoeft niets op voorhand te doen of te installeren. De dag zelf ga je naar http://www.bluehealthu.care/live en kan je de livestream volgen van je PC, Mac, iPad, iPhone of Android toestel.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator BlueHealth Innovation Center

Organisator van Online Essential: Value Based Healthcare

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen