Niet trekken aan de lijn

Venster Acties

Niet trekken aan de lijn

Om jullie niet te laten ontmoedigen om een fijne wandeling samen te maken, hebben wij onze gedragsconsulente Annemarie ingeschakeld.

Door WelloPet

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 2 apr. 2023 13:00 - 18:00 CEST

Locatie

WelloPet 113 Fraterstraat (aan Eurotuin) 9820 Merelbeke Belgium

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 5 uren
  • eTicket voor mobiel

Onze lieftallige viervoeter durft ons al eens uit het oog verliezen tijdens de wandeling. Dat er aan de andere kant van de leiband ook een mens hangt, wordt dan eventjes vergeten. De vele prikkels zorgen voor afleiding, terwijl we als baasje vaak de fout maken om hen onrechtstreeks te belonen voor negatief gedrag. Daarom organiseert WelloPet de workshop 'Niet trekken aan de lijn'.

Om jullie niet te laten ontmoedigen om samen een fijne wandeling te maken, hebben wij onze gedragsconsulente Annemarie ingeschakeld. Zij pakt samen met jullie het gedrag aan onder nauwe begeleiding, met de nodige tips en trics zodat jouw hond een betere wandelpartner wordt.

De trainingssessies duren ongeveer 45 minuten met maximaal 2 honden per groep.

Over de organisator

Georganiseerd door
WelloPet

Een dierenzorgcentrum met een dierenartspraktijk, een trimsalongedragstherapeuten en events, gelegen op een unieke winkellocatie. De beste verzorging voor hond, kat, konijn en knaagdier onder één dak. We ijveren voor meer, betere en preventieve zorgen. Altijd binnen handbereik en extra gemakkelijk. Want gezonder en aangenamer leven staat voorop.

€ 17,50