Gratis
NextConomy Mini-Learning: Talent en knowhow als antwoord op schaarste

NextConomy Mini-Learning: Talent en knowhow als antwoord op schaarste

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Wat is de meerwaarde van projectsourcingbureau’s voor bedrijven , voor werknemers en zelfs voor de overheid?

Over dit evenement

Onze arbeidsmarkt staat voor een aantal grote uitdagingen: structurele krapte, vergrijzing, gebrek aan arbeidsmarktmobiliteit, re-integratie van langdurig zieken, een sterke inactiviteitsmotor, een opleidingsreflex die te weinig ontwikkeld is.

Door het juist inzetten van talent en knowhow kunnen medewerkers zich beter ontwikkelen en ingezet worden. Een vlotte arbeidsmarktmobiliteit draagt bij tot economische welvaart en persoonlijk welzijn. Bovendien komt dit ook bedrijven ten goede om hun focus op de core business te behouden.

Projectsourcing, kan - een antwoord bieden op deze huidige uitdagingen van de arbeidsmarkt: Wat is de meerwaarde van projectsourcingbureau’s voor bedrijven , voor werknemers en zelfs voor de overheid ? U komt er alles over te weten tijdens dit webinar.

Natasja Engels van Federgon deelt inzichten, tips en tricks.

Over de spreker:

Natasja Engels behaalde een Master in Sociaal Recht aan de VUB. De eerste drie jaar van haar loopbaan werkte Natasja als advocaat. Sinds 2017 is zij aan de slag bij Federgon als Legal Advisor. Natasja is bij Federgon, experte GDPR en sociaal recht. Zij is ook auteur van het Plan voor de zorg dat de federatie recent publiceerde. Sinds 2019 is Natasja bij Federgon ook verantwoordelijk voor en coördinator van de commissie Projectsourcing.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen