Motivational 2022 met Sven Nys

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Guido Gezellelaan 105

105 Guido Gezellelaan

9800 Deinze

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Deinze Industrie vzw organiseert een motiverende ondernemersavond als antwoord op de coronacrisis. En dat met niemand minder dan Sven Nys.

Over dit evenement

Op enkele uitzonderingen na zat het ganse bedrijfsleven het laatste anderhalf jaar op de corona-rollercoaster. Bepaalde bedrijven konden zich al grotendeels herpakken, anderen ondernemen nog verder met de handrem op, al dan niet wegens nog nasleep van corona. Eén zaak is zeker: de crisis zal sowieso nog jaren nazinderen. We hebben extra collectieve krachten nodig.

Stevige shot ondernemerszin

Door zijn skills, inzichten en attitude begeestert Sven Nys ondernemers en geeft hij nieuwe inzichten. Nieuwe moed. En het gaat verder dan enkel parallellen tussen topsport en ondernemen voorstellen. Het gaat over no-nonsense aanpak, het beste halen uit jezelf, mentaal sterker worden en altijd focussen op de toekomst. Dat doen we ook die avond. Veilig en stijlvol en op een beter 2022.

Praktisch

Vooraf inschrijven is verplicht en dat voor 19 november 2021. Inschrijven is exclusief voor bedrijven, zowel uit regio Deinze als daarbuiten. Graag max. 2 personen per bedrijf. Er worden maximaal 150 mensen toegelaten (zaal capaciteit is 220) € 45 (incl. btw) per persoon. First in, first served. Onthaal om 19.30u - Motivational met Sven Nys start om 20u met mogelijkheid tot vragen nadien - Netwerkreceptie rond 21.30u.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Guido Gezellelaan 105

105 Guido Gezellelaan

9800 Deinze

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Deinze Industrie

Organisator van Motivational 2022 met Sven Nys

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen