Gratis

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
Het huwelijk tussen een modeontwerper en een kunstenaar: modische kunst of kunstzinnige mode?

Over dit evenement

Uitstel is geen afstel voor Creatie & Mode. Door corona kon de tentoonstelling vorig jaar niet doorgaan, maar de leerlingen zijn blijven creëren en zichzelf blijven uitdagen. En dus krijgen we versie 2.0 van Mode = Kunst? Who Cares?

Voor hun kunstwerken lieten de leerlingen zich inspireren door de kruisbestuivingen tussen klassieke modeontwerpers en surrealistische kunstenaars, avant-gardistische modeontwerpers en architecturale parels, haute couturiers en meubelontwerpers. Het huwelijk tussen een modeontwerper en een kunstenaar: modische kunst of kunstzinnige mode?

Het tempo van je bezoek bepaal je zelf. De expo is voorzien van tal van weetjes en bijkomende informatie bij alle werkstukken. Bovendien kan je gebruik maken van QR-codes in elke ruimte. Via het gebruik van je eigen smartphone en oordopjes ontdek je alle geheimen van deze expo.

De tentoonstelling werkt met een reservatiesysteem. Zo bepaal je in welk tijdsblok je de expo bezoekt. Hou de website in de gaten en schrijf je snel in.

Donderdag 20 & vrijdag 21 mei 2021

Zijvleugel Districthuis, Maurice Dequeeckerplein 1.

Telefoon: 03 360 31 45

Mail: mode@scheppersinstituut.be

OPGELET: een mondmasker is verplicht op dit event. Wij vragen u vriendelijk de huidige Corona maatregelen te volgen.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen