MNM Back to the 90s & Nillies 2020 - ZATERDAG 4 APRIL BIG

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Antwerps Sportpaleis

119 Schijnpoortweg

2170 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

MNM BACK TO THE 90S & NILLIES 2020
EENMALIGE GROOTSTE SHOW OP ZATERDAG 4 APRIL 2020

De huidige maatregelen, opgelegd door de Belgische overheid en haar onderliggende instanties, betreffende alle indoor evenementen in de maand maart, hebben uiteraard directe gevolgen voor onze eerste show van MNM Back to the 90’s & Nillies , die gepland stond op zaterdag 28 maart.

Met alle betrokken partijen werd er dan ook beslist om de show op zaterdag 28 maart samen te voegen en te verplaatsen naar de geplande show op zaterdag 4 april en indien de overheid de komende weken geen bijkomende maatregelen oplegt.

We gaan met andere woorden voor één grote show van MNM Back to the 90s & Nillies op zaterdag 4 april. De benodigde capaciteit zal hierop afgestemd worden. De tickets voor het uitgestelde evenement op zaterdag 28 maart blijven rechtstreeks geldig voor het evenement op zaterdag 4 april en dienen niet omgeruild te worden. Ook de line-up blijft ongewijzigd.

Overtuigd hiermee de juiste beslissing te hebben genomen in het belang van jullie gezondheid en gesterkt door de massale betuigingen dat jullie toch blijven uitkijken naar het grootste feest van het jaar gaan we er op zaterdag 4 april samen nog een groter feest van maken.

Door de capaciteitsuitbreiding n.a.v. het samenvoegen van beide shows zijn er nog een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar voor MNM Back to the 90s & Nillies op zaterdag 4 april.

Ticketkopers met bijkomende vragen kunnen contact opnemen met de organisatie via info@the90s.be

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Antwerps Sportpaleis

119 Schijnpoortweg

2170 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen