Lannoo@Gazon - Is het echt 'Onbespreekbaar'?

Lannoo@Gazon - Is het echt 'Onbespreekbaar'?

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Gazon

Warmoezeniersweg 20

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Jef Willem en Nicolas Overmeire gaan in gesprek over herkenbare thema's als eenzaamheid, liefdesverdriet, faalangst, rouwen en stress.

Over dit evenement

Afbeelding van Lannoo@Gazon - Is het echt 'Onbespreekbaar'?

Toen Jef Willem en Nicolas Overmeire tijdens de coronacrisis merkten dat ontzettend veel leeftijdsgenoten met mentale problemen kampten, besloten ze erover te praten. Live, ongecensureerd, met als doel mentale gezondheid voor eens en altijd bespreekbaar te maken. Het online platform Onbespreekbaar was een feit.

Jef en Nicolas gaan in gesprek over herkenbare thema's als eenzaamheid, liefdesverdriet, faalangst, rouwen en stress. Met als centrale boodschap: kwetsbaarheid hoef je niet in een donker hoekje weg te steken. Integendeel: het is een ontzettend grote kracht.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Ticket: € 12 (inclusief zomerse cocktail)

  • 19.00 uur: Ontvangst
  • 19.30 – 20.15 uur: Lezing
  • 20.15 uur: Signeersessie

Lezers de boeken geven die ze altijd zochten, boeken de lezers geven die ze verdienen. Dát is de missie van Uitgeverij Lannoo die we ook de komende vakantie in de praktijk willen brengen. Met Lannoo zomert @Gazon brengen we een divers en boeiend aanbod zomerevents om er op uit te trekken, nieuwe dingen te ontdekken en bovenal te genieten.

Delen met vrienden