Lab : Starten in de mode

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Lab : Starten in de mode

Ontdek hoe je je creatieve plannen concreet kan maken!

Door Flanders DC

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 27 mrt. 2023 09:30 - 12:30 CEST

Locatie

Lange Winkelhaakstraat 26 26 Lange Winkelhaakstraat 2060 Antwerpen Belgium

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Wil je starten in de mode of ben je net gestart en wil je extra tips om nog beter je onderneming aan te pakken? Dan is het lab ‘Starten in de mode’ op maandag 27 maart iets voor jou. Flanders DC maakt je in samenwerking met ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. wegwijs in de modesector, vertelt hoe je kan nagaan of je idee ook een goed businessidee is, op welke valkuilen je best let en hoe je je plannen concreet kan uitwerken.

Voor wie?

Voor iedereen die een zaak wil starten of pas gestart is in de mode, toegankelijk voor starters die minder dan drie jaar actief zijn.

Programma

9u30 — 9u45: Ontvangst

9u45 — 10u15: Korte intro door Ann Claes, lead mode bij Flanders DC Starten in mode (inclusief Q&A) en APBC

10u15 — 10u35: Korte getuigenis van Vicky Buelens (Strawberry Secrets)

10u45 — 11u05: Korte getuigenis van Joris Smeuninx (Wolk)

11u10 — 12u10: PingPong x adviseur of starter-deelnemer

12u10 — 12u30: Netwerking

Praktisch

Het Lab vindt plaats in De Winkelhaak Atnwerpen.

Deelnameprijs is 15 eu (incl. btw).

Registratie is verplicht.

Pingpongsessie: Wil je je kennis bijschaven, kennis delen of sta je gewoon te trappelen om je netwerk uit te breiden? Dat kan met de 1-op-1 pingpongsessie waarbij je met onze adviseurs en (mede) starters kan pingpongen over allerlei ideeën en vragen. Op die manier wissel je alle kneepjes van het vak uit met je toekomstige concullega’s.

Het event is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Getuigenissen

Naast haar advocatenkantoor richtte Vicky Buelens in 2020, samen met haar tienerdochters, het merk Strawberry Secrets op. Het lingeriemerk staat in voor het empoweren van jonge vrouwen. Strawberry Secrets telt ondertussen verkooppunten in België, Duitsland, Spanje, Ijsland en de VS.

Met een achtergrond in het ontwerp van outdoorsportkleding startte Joris Smeuninx samen met zijn vrouw Ellen Cattebeke in 2018 het mannenlabel Wolk op, waarin ze de technische materialen van sportkleding samenbrengen met een look voor de stad.

Over de organisator

Georganiseerd door
Flanders DC

Flanders DC is het Vlaamse design- en modecentrum en werkt aan sterk toekomstgericht ondernemerschap in de design- en modesector. Flanders DC ondersteunt de twee sectoren ook in hun rol van motor voor economische en maatschappelijke vooruitgang door ervoor te zorgen dat vanuit andere economische sectoren designers meer ingeschakeld worden als innovatiepartner.

De verkoop sluit binnenkort
€ 15